Urge (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Aaron Kaufman
Actori: Pierce Brosnan, Justin Chatwin, Danny Masterson, Ashley Greene, Alison Lohman, Alexis Knapp
Anul: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Urge (2016)

Șapte prieteni merg să se distreze în vacanță pe o insulă deținută de un miliardar excentric și nu pot rezista tentației de a încerca un drog experimental conceput de acesta, care îi va face pe tineri incapabili de a-și mai controla impulsurile.


Trailer Urge (2016)


Review Urge (2016)

Cu debutul său-regie caracteristică, Aaron Kaufman a conceput un film de slabă, medie mică e elegant, dar fără suflet. Asta-i echiparea, având în vedere setarea și subiectul, dar aceasta nu face pentru o vizionare foarte convingătoare. Pe măsură ce medicamentul determină societatea să se degradeze în întregime pe parcursul unui singur week-end, “Urge”, de fapt, crește plictisitoare și amortire, la fel cum ar fi atingerea unui punct culminant de prindere.

Danny Masterson joaca rolul lui Neil, un multimilionar tech arogant care zboara cu elicopterul, cu o grămadă de prieteni vechi la conacul său modern, pe o insulă exclusivistă. Ele sunt universal atractive și enervant, inclusiv Neal înțepată asistent / iubita, Theresa (Ashley Greene); artist neinhibat Jason (Justin Chatwin); fostă monstru de fitness dolofan Vick (Chris Geere); și Slinky prietena lui Vick, nimfomană, Denise (Bar paly).

“Acest week-end va fi epic,” Neal asigură șovăielnicului Theresa. Cuvântul “epic” devine aruncat în jurul valorii de mult în scenariul lui Jerry Stahl, dar filmul în sine rareori oferă promisiunea.

În curând, toate acestea sunt gussied pentru o noapte de dezmăț la vulcan, un club roșu-lumină în cazul în care o pereche de misterioasă gigant, ochi mascați pe partea exterioară a dimensiunii clădirii pe oameni și de a determina dacă acestea sunt demne de intrare. În interiorul structurii cavernos, ornat, străini se pisa pe ringul de dans și un artist de performanță numit Xiomara (Kea Ho) entertains mulțimea în curele roșii din piele și stil secret aripi de înger Victoria. Între timp, mai mulți străini în masaj uneltele de fetiș și seduce Neal și amicii lui în zona VIP.