Uraganul rechinilor 4 – Sharknado 4 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony C. Ferrante
Actori: Ian Ziering, Tara Reid, Masiela Lusha
An: 2016
Gen: Groaza, SF
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Uraganul rechinilor 4 – Sharknado 4


Review Uraganul rechinilor 4 – Sharknado 4

Așa cum a fost cazul cu sechelele anterioare “Sharknado”, exprimate a fost gem-ambalate cu un număr de nivel mediu (cel mai bun) celebrități, care speră că face un aspect aici, le va da un statut de sold. În timp ce eu sunt sigur că am ratat mai multe apariții secundare de-a lungul drum-acolo sunt evident vedete de lupte, YouTube și de televiziune realitate.

Zone de divertisment în care cunoștințele mele este minimă la cea mai bună puteți vedea place de Cheryl Tiegs, David Hasselhoff și mai multe Hasselh -offspring, fostul “Baywatch” co-stele Alexandra Paul și Lee Nolin Gena, Wayne Newton, al Roker (una din mai multe NBC / universal prize pe ecran), Morcov Top, Steve Guttenberg, Gilbert Gottfried, Vince Neil, Lloyd Kaufman și legendarul Adrian Zmed. La un moment dat, Paul Shaffer apare ca un muzician de stradă.

Si în timp ce eu nu va strica ceea ce se întâmplă cu el, voi spune că, în ceea ce privește puterea prime dramatice, s. Scena rivalii fostul său “rândul său, șeful TV în nemuritoare Cabana” băiatul. “Există, de asemenea, un aspect de clueless Stacey Dash-rău. Vreau să spun Stacey” clueless “Dash-ca nimeni altul decât primarul din Chicago. Ca cineva care lucrează în cea mai mare a orașelor, am început să întreb ce primarul ar fi făcut ca să merite a fi jucat de place de ea. Apoi mi-am amintit. Ei bine jucat, SyFy.