Uraganul rechinilor 3 – Sharknado 3 (2015) film online subtitrat

Regia: Anthony C. Ferrante
Scenariu: Thunder Levin
Actori: Ian Ziering, Tara Reid, Cassie Scerbo
Anul: 2015
Gen: Groaza, SF
IMDB: 5.0

loading...

Originalul Filmul “Uraganul rechinilor 3” a fost un pic profund prostie de-buget redus de bază furajeră cablu, care a avut două lucruri care merge pentru ea, o premisă care a fost atât de uimitor de nătărău ca unul a fost obligat să tune in pentru cel puțin câteva minute, în cazul în care numai pentru a confirme că un astfel de lucru de fapt a existat, și faptul că aceasta a avut premiera la un moment absolut nimic de notă a fost întâmplă în cultura pop firmamentul iar publicul a fost în căutarea pentru o anumită formă de distragere a atenției prostie. Filmul a devenit un Touchstone cultural instant, și producătorii, izbitoare în timp ce fierul a fost cald, rapid lansat “Sharknado 2: următoarea” în producție. Ca majoritatea sechele inutile, acesta a fost destul de mult același film ca și originalul, doar cu mai multe apariții cameo din personalități al doilea nivel și o schimbare la New York, Uraganul rechinilor 3, care a oferit vederea rechini CGI prost prestate ravagii pe Big Apple. Rezultatele finale au fost destul de prost-cele mai multe glume în momentul în care se spune pentru un al doilea popor timp, dar suficient reglate în a asigura existența unor “Sharknado 3: Oh Hell No !,”, probabil, primul titlu de film, care, de asemenea, rezumă gândurile de cineva care vine peste ea în timp ce skimming listele TV.

În timp ce primul film a avut conceptul goofball să-l vândă, iar al doilea a avut ideea de rechini de nivelare cel mai mare oraș de pe Pamant ca sa cârlig, se pare ca în cazul în scriitor Thunder Levin și director Anthony C. Ferrante nu au fost niciodată destul de capabil să se așeze pe un singură vanitate de data aceasta în jurul valorii de și în loc ales să arunce o grămadă de ele împreună în speranța că ceva ar lipi. Ca se deschide filmul Uraganul rechinilor 3, odinioară surf bum-transformat-erou Fin Shepard (Ian Ziering) este în Washington DC pentru a primi Medalia Libertatii din partea Președintelui (Mark Cuban), atunci când o sharknado picături de pe tac și niveluri ale orașului. Acest lucru se dovedește a fi doar prologul ca acțiunea trece la Universal Orlando Resort (un pic de sinergie corporative cât de prost gust ca și efectele speciale) în cazul în care soția Fin lui aprilie (Tara Reed), și fiica Claudia (Ryan Newman) sunt în așteptare pentru l pentru a ajunge pentru a ajuta la sărbători ziua de naștere a acestuia.

Din păcate, sharknados sunt popping peste tot ceea ce este numit “Sărbătoarea Coasta” și, ca Fin face călătoria sa de la Washington în Florida, el întâlnește bloodbaths la o bază militară și o cursă NASCAR înainte de final, ajunge chiar înainte de atac mare la parc. Apoi filmul Uraganul rechinilor 3 face schimbare de finală … știi, eu nu sunt chiar de gând să aluzie la ea, deoarece a.) S-ar implica, probabil, un spoiler și b.) Nu m-ar crede, chiar dacă eu ți-am spus. Oh, da, David Hassellhoff este puternic implicat în această secțiune, precum și se termină cu promisiunea / avertisment pentru o “Sharknado 4” pentru o bună măsură.

Având în vedere că este un film Uraganul rechinilor 3 care pare să fi fost proiectate numai pentru a sfida chiar laxest standardele critice, însăși ideea de a încerca să scrie o revizuire a “Sharknado 3” depaseste capacitatea de intelegere mintea. Pentru cea mai mare parte, aceasta este doar un alt portie de scene dur organizate-implică persoane fiind atacat de creaturi care arata ca Windows 95-epoca screen-saver în timp ce luptă pentru a menține o fata drept în care acestea sunt în curs de mestecat. Cei cu un grad mai avansat în prost filme Uraganul rechinilor 3 de pește ucigaș vor găsi ei înșiși amuzat de paralelele dintre acest film și epic mai putin decat nemuritor 1983 “Jaws 3-D” -nu numai ca sunt ambele rate terțe ridicole în francize pe baza de rechin produse în parte de Universal Studios stabilite cea mai mare parte într-un parc tematic, atât a debutat la data de 22 iulie pentru a boot-eze.