Uraganul rechinilor 2 – Sharknado 2 (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, SF, Thriller
Producator(i): Thunder Levin
IMDB: 4.2
Regia: Anthony C. Ferrante
Actori: Ian Ziering, Tara Reid, Vivica A. Fox

loading...

Este nevoie de minute de opt și jumătate pentru prima moarte prin atac de rechin – o muscatura decapita la cap – să apară în Sharknado 2: a doua. Dar cei care au trebuit să îndure momentele lungi de suspans până în acel moment sunt în curând amplu recompensați: există trei sau patru mai multe decese în mod similar bitey înainte acțiunea ajunge la marcajul de zece minute. Și toți au loc la bordul unui Boeing 747.

Cu mult înainte că, eroul din primul film, Uraganul rechinilor 2 Fin Shepard (Ian Ziering), a fost prezintă semne de anxietate că evenimentele de Sharknado, care a văzut o trombă de apă cauzate de o Twister aduce infuzat-rechin-inundare pe străzile din Los Angeles, ar putea întâmpla din nou. E facandu-l de-a dreptul iritabil. “Doi dintre prietenii mei au fost uciși, aproape că am distrus Los Angeles și am fost mâncat de un rechin. Cât de mult distractiv crezi ca a fost? ”
În cazul în care jumătate de milion de Tweets care au însoțit premier canalului Syfy de iulie anul trecut au fost ceva să merg cu, răspunsul la care a fost “destul de mult”. Și Fin are curând umorul său bun înapoi, de asemenea, aterizare cu succes Jumbo după atât de piloți sale au fost mâncați de rechini de zbor, și Racing la patul de spital al fostei sale soții aprilie Wexler (Tara Reid), care și-a pierdut mâna arma la un rechin care a pastrat chasing ei (“E ca și cum știa cine sunt”). Fin este tot simpatie. “Vom se desprindă de acest lucru”, el îi spune, înainte de Chaser: “Data viitoare când vă oferă să dea o mână, nu fi atât de literal despre asta.” in Uraganul rechinilor 2.

Asta e formula Uraganul rechinilor 2: un joc foarte cunoaștere cu privire la toate ingredientele tradiționale ale filmului de acțiune exagerată: protejarea familiei nucleare; tensiune între foștii buni amici; Bond-o linie; arme improvizate, care ar trebui să fie ineficiente; amenințarea iminentă împotriva oricărui personaj care e vechi sau neatractiv; discursul grandomanie bătălia finală; și multe altele, toate a jucat destul de aproape de drept să fie amuzant.

Desigur, evanghelia “așa de rău că e bine”, de fapt cere ca cineaștii să fie conștienți că acestea sunt care se încadrează în toate aceste capcane Trope, în timp ce factorii de decizie de Sharknado sunt complet conștienți de ceea ce fac. Dar nu face mai puțin plăcut, atunci când conducătorul auto simpatic taxi galben Uraganul rechinilor 2 se pregătește să facă un leagăn frânghie indraznet pe o stradă pline de rechini cu o disperat “, ci numai unul dintre picioarele mele este real”, înainte de a spune el însuși ” pot face acest lucru “. Și dacă credeți că un rechin este de gând să iasă gură-în primul rând din apă și stropi înapoi cu o masă dezamăgitor de picior artificial, ce vizionați filmul greșit.