Ups! Am pierdut arca – Ooops! Noah is Gone (2015) Film Online Subtitrat

Alta denumire: All Creatures Big and Small
Regia: Toby Genkel, Sean McCormack
Scenariu: Richie Conroy, Toby Genkel
Actori: Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.7

Povestea Ooops! Noah is Gone este destul de bizar în încarnare original, dar ceea ce acest film Ooops! Noah is Gone animat european ieftin nu cu ea este aproape dincolo de înțelegerea. Și nu într-un mod bun.

loading...

Nu toată lumea este va primi o dană de pe chivotul – Ya Trebuie să fie pe listă, cum ar fi e un club de noapte fierbinte sau ceva – și Nestrians Dave (vocea lui Dermot Magennis) și fiul său, de pește (vocea lui Callum Maloney), don “Rata de T. Ce naiba sunt Nestrians? Imaginați-vă premii carnaval umplute proiectat de un kindergartner veni la viață enervant. (De pește, care nu are nici aripioare, este în mod constant amenință să îmbrățișez pe cineva care va sta în continuare. Acest lucru este menit să fie drăguț. Dar el face chiar și alte personaje de pe ecran cu el vrea să-l omoare.) Ele nu sunt refuzate de salvare, deoarece acestea nu sunt o pereche de imperechere, dar pentru un motiv care va fi în cele din urmă a arătat ca, în cel mai bun, Ooops! Noah is Gone, rezultatul de cruzime mic (deși acest lucru este Vechiul Testament, la urma urmei, care nu este cunoscut pentru bunătatea sa). O altă pereche nonmating, felin Grymps Hazel (vocea lui Tara Flynn) și Leah (vocea lui Ava Connolly), au dreptul de a salva; faptul că acestea sunt mama si fiica poate fi responsabil pentru faptul că nu mai există nici o Grymps din lume. Oricum, de pește și Leah sunt lăsate în urmă, atunci când lansează Ark, pentru că situațiile comice, și Dave și Hazel trebuie să le salveze.

Acest film spectaculos conceput-bolnav este un fel de low-chirie ripoff a flicks Ice Age, care nimeni nu ar trebui să fie copierea, în primul rând. Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când un film nu poate ridica până la nivelul de cras gunoi Hollywood. Doi câte doi ar fi atroce pentru banalitatea care induce piti de motive sale bazate pe Sledgehammer despre montarea în, prietenie, și familia în pace in Ooops! Noah is Gone. Dar are, de asemenea o rulare glumă încordate despre chivotul ca un vas de croaziera, inventarea unui nou tip întreg de băși, un sumbru existențialismul mass-extincție complet nepotrivit în filmul pentru copii (“Poate că nu suntem destinați să supraviețuiască acest potop … “), iar unele metafore jocuri video prost-montaj. (Unii oameni vor fi, de asemenea nemulțumit probabil de a descoperi că nu există o singură mențiune a lui Dumnezeu sau de ce lumea este inundații.)

Dar absolut cel mai rău, lucru care mi-a facut de fapt tresar de fiecare dată când cineva a spus? De pește și Leah a satisface un alt animal care a fost, de asemenea, întors de la corabie, o mare Ionescu creatură Studio Ghibli pasă pe nume – * WinCE * – Obesey. Numele devine inefabil mai oribil de fiecare dată când este rostit, și este perfect emblematic oftwo de desăvârșită ton-surditate Two lui in Ooops! Noah is Gone.