Up (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Deasupra tuturor
Regia: Pete Docter, Bob Peterson

Actori: Christopher Plummer, Edward Asner, Jordan Nagai, Elie Docter, Jeremy Leary
Anul: 2009
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 96 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Acesta este un alt capodopera de Pixar, care este lider de taxa în animație modernă. Filmul a fost regizat de Pete Docter, care, de asemenea, regizat “Monsters, Inc.”, a scris “Toy Story” și a fost co-scenarist la “Wall-E”, înainte de a pleca la dedice tot timpul la acest proiect. Deci, Doctor unul dintre cei mai importanți artiști ai acestei ultime renaștere a animației.

Filmul va fi prezentat în 3-D, în unele teatre, despre care voi spune nimic, în afară de a vă informa pentru a salva bani în plus și vedea în 2-D. Una dintre calitatile al filmului, care este probabil să fie diminuat cu 3-D este paleta de culori subtile și frumos. “Up”, cum ar fi “Finding Nemo”, “Toy Story”, “Shrek” și “The Lion King,” foloseste culori într-un mod deosebit de potrivit pentru conținutul său.

loading...

“Up” spune o poveste ca gâdilat cu imaginația ca filmele animate magice ale copilăriei mele, când am crezut cu naivitate că, deoarece culorile lor erau mai strălucitoare, caracterul lor prezintă mai definit și terenurile lor simple, ei au fost de fapt mai realiste decât filmele obișnuite.

Acesta începe cu o dragoste ca dulce și frumoasă ca oricare îmi amintesc în animație caracteristică. Doi copii numit Carl și Ellie întâlni și de a descoperi ele au același vis de a fi într-o zi exploratori. Din filmele, ei văd exploatarea unui aventurier indraznet nume Charles Muntz (Christopher Plummer), care folosește naveta sa gigantica a explora o lume pierdută, pe un platou în Venezuela și apoi aduce înapoi oasele de creaturi fantastice anterior necunoscute omului. Când descoperirile sale sunt acuzați de a fi falsificat, el zboară pe înfuriat în America de Sud, din nou, promițând să aducă înapoi creaturi vii pentru a dovedi pretențiile sale din animatia Up.

Nimic nu este nimic de el de ani de zile. Ellie și Carl (Edward Asner) cresc, au o curte, se căsătorească, cumpăra o casă dărăpănată și să-l în casa lor de vis, sunt fericiți împreună și să crească vechi. Acest proces este tăcut, cu excepția muzicii (bătrânului Ellie nici măcar nu are un credit voce in Up). Este demonstrat de Docter într-o secvență frumoasă, fără dialog, care se ocupă cu experiența de viață într-un mod care nu este aproape niciodată găsit în animație familie. Porumbei salva schimbarea lor liber într-un vas galon destinat să finanțeze călătoria lor de la legendarul Cascada Paradisului, dar viața reală stă în calea: anvelope plate, reparații acasă, facturile medicale. Apoi in Up, ei fac o descoperire sfasietoare. Acest interludiu este poetic și se ating.

Punctul central al filmului Up este în viața lui Carl dupa Ellie. El devine un pustnic, deține împotriva lumii, pastreaza casa lui ca un memorial, vorbește cu absente Ellie. Într-o zi el decide să împacheteze și să zboare – la propriu. După ce a lucrat toată viața ca un om balon, el are echipamentul pe o parte a suspenda casa din nenumărate baloane cu heliu și îndeplini visul de a căuta Paradise Falls. Ceea ce nu a fost de numărare pe un fost pasager clandestin accidentală, Russell (Jordan Nagai), un ascultător Wilderness Explorer Scout, care arată asiatic american.

Ceea ce găsesc la Paradise Falls și ce se întâmplă acolo nu voi spune. Dar voi descrie dirijabil gigantica Charles Muntz că este situându-se acolo. Este un triumf de proiectare in filme online Up, și, probabil, își datorează inspirația, deși nu aspectul său, a lui Miyazaki “Castle in the Sky”. Exteriorul este nimic special: un zeppelin foarte mare. Dar interiorul este unul dintre acele spații de film ai sentimentul vei aminti.

Cu spații în interiorul vaste, aeronava este echipat ca un mare ocean de linie, de la vârsta de aur, cu o cameră de impunătoare de mese, coridoare lungi, un spațiu de afișare rivalizând Muzeul de Istorie Naturală și suficient de o spațioasă pod să adăpostească avioane de luptă. Muntz, care trebuie să fie o centenar până acum in Up, este sănătos, consistent și medie, viața sa solitară împărtășită numai de câini robotizate.