UnREAL (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Marti Noxon, Sarah Gertrude Shapiro
Actori: Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko
An: 2015
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

UnREAL SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04 (lucram la subtitrare):

S01E05 (lucram la subtitrare):

S01E06 (lucram la subtitrare):

S01E07 (lucram la subtitrare):

S01E08 (lucram la subtitrare):

S01E09 (lucram la subtitrare):

S01E10 (lucram la subtitrare):

UnREAL SEZONUL 2 Online:


S02E01 (lucram la subtitrare):

S02E02 (lucram la subtitrare):

S02E03 (lucram la subtitrare):

S02E04 (lucram la subtitrare):

S02E05 (lucram la subtitrare):

S02E06 (lucram la subtitrare):

S02E07 (lucram la subtitrare):

S02E08 (lucram la subtitrare):

S02E09 (lucram la subtitrare):

S02E10 (lucram la subtitrare):


Sinopsis UnREAL

Unul din serialele cel mai bine primite ale sezonului de vară, UnReal este o dramă cu accente de satiră ce îşi introduce publicul în culisele unui reality show matrimonial. Are atmosferă, intensitate şi o doză consistentă de scandalos pentru a se transforma într-o sursă de entertainment care poate nu va face istorie, dar cu siguranţă nici nu va plictisi. Iată mai jos de ce i-ai putea da o şansă.

Şi micile ecrane din România au fost împânzite în ultima vreme de o avalanşă de reality show-uri extrem de promovate, prin urmare nu e moment mai potrivit să-ţi oferi o privire în ceea ce înseamnă realizarea unei astfel de emisiuni. În UnReal este vorba de Everlasting, un hit fictiv de audienţă în care zeci de femei se luptă pentru atenţia unui bărbat, câştigătoarea ajungând logodnica acestuia.


Trailer UnREAL


Review UnREAL

UnReal se concentrează atât pe participanţii la concurs, cât şi pe echipa de producţie. Arătând interesele şi idealurile extrem de diferite ale celor două “tabere”. Este un teren extrem de fertil pentru a discuta atât pe seama lipsei de scrupule a celor care vor “show” şi audienţă. Cât şi pe seama obsesiei pentru celebritate a participantelor. Distorsionata imagine a vieţii “perfecte”, a partenerului “ideal” şi a unei relaţii “împlinite” e şi ea atinsă de poveste. Dar serialul se concentrează mai mult pe spectacol şi răsturnări de situaţie decât pe comentariul social.

Marele atu al lui UnReal este personajul principal, Rachel (Shiri Appleby, foto centru), una dintre producătoarele lui Everlasting. Rachel trebuie să-şi refacă numele după ce, la ultima emisiune a sezonului trecut, a avut o cădere nervoasă din cauza stresului şi a provocat haos în timpul filmărilor, fiind păstrată în echipă numai pentru că acrobaţiile ei au generat un rating uriaş emisiunii.

Disperată să-şi plătească datoriile şi şantajată de producătoarea executivă a lui Everlasting, Julia (Constance Zimmer), Rachel este gata de orice pentru a oferi spectacol audienţei generoase a emisiunii. Evident, Rachel este foarte conştientă că-şi vinde sufletul diavolului pentru primele consistente primite atunci când are loc o altercaţie între două concurente sau când una dintre ele devine isterică în faţa camerelor de luat vederi. Expertă în arta manipulării, Rachel va avea nevoie doar de câteva aluzii bine plasate pentru a creşte tensiunea.