Unknown (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Necunoscutul
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Scenariu: Oliver Butcher, Stephen Cornwell
IMDB: 6.9
Regizor(i): Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

După cum se deschide filmul Unknown, ne întâlnim Dr. Martin Harris (Liam Neeson) și soția sa, Elisabeta (January Jones), care se află pe un zbor de la o conferință de biotehnologie la Berlin. Mă gândesc că tot ce trebuie să știm despre biotehnologie într-un thriller este că ea implică, probabil, culturile, fie modificate genetic sau plăgi periculoase. Oricum, la aeroport, Dr. Harris execută un tip încărcarea bagajelor lui, și ca taxi pleacă, vom obține o lovitură mare de servieta lui, încă de pe căruciorul de bagaje.

Deci bine. A fost un accident in Unknown? Dacă am transporta o servieta care contine un remediu pentru foame mondială sau o formulă de distrugere în masă, eu nu voi lăsa pe trotuar. Oricum, Dr. Harris și soția lui ajunge la hotel, ea începe să verifice în, își dă seama servieta lui a fost lăsat în urmă, și fără să-i spună, el apucă un alt taxi la aeroport. El a încercat să o sun, dar nu se poate obține un semnal. Vreodată că ar fi întâmplat cu tine la Berlin?

loading...

Un container cade camion în fața lor, virajele de taxi și plonjează printr-un pod de cale ferată din Unknown, Dr. Harris este bătut inconștient, dar viața lui este salvat de acțiunile rapide ale conducătorului auto, Gina (Diane Kruger). E în comă timp de patru zile. El se trage împreună și curse la hotel, doar pentru a găsi că soția lui spune că nu l-a mai văzut înainte și este fericit căsătorit cu “real” Dr. Martin Harris (Aidan Quinn). Acum calvarul lui începe: Cum poate dovedi identitatea reală și să înțeleagă conspirație, care a preluat controlul asupra vieții sale?

Ca un observator thriller veteran, vă puteți gândi la mai multe posibilități aici. Totul a fost un vis. El a fost spălat creierul. El crede doar că e pe Martin Harris. El a imaginat doar că era pe un plan cu adevarat doamna Elizabeth Harris. Al doilea taxi aștepta să-l ridice. Și așa mai departe. Sau, eventual, nici unul dintre cele de mai sus.

Dar hai să facem o derulare înapoi instantanee din Unknown. A fost un accident a lăsat servieta în urmă? Dacă nu ar fi, nu ar fi fost nevoie să se întoarcă la aeroport. A fost containerul care se încadrează un accident? A fost un accident că el a primit un conducător auto (frumos) bosniac fără acte de refugiați de taxi, care a efectuat o salvare eroică în apele de iarnă de gheață? A fost planificat ca el va fi capabil să meargă în conferința de biotehnologie și de a găsi (real sau fals) Dr. Martin Harris?

Mă gândesc, dacă sunt un agent operativ pentru unele organizații secrete sinistre și vreau servieta și MacGuffin conține, iată ce voi face: O să bat pe Liam Neeson, oricine ar fi el, și să fure servieta . Sau sparge în camera lui de hotel. Sau medicament-l. Orice. Pentru că, cred. Dacă el nu este adevăratul Martin Harris, de ce poseda servieta care conține MacGuffin în primul rând? Dar, dacă el este un fals Martin Harris, care este cel real in filme online Unknown?