Unexpected (2015) film online subtitrat

Regia: Kris Swanberg
Scenariu: Megan Mercier, Kris Swanberg
Actori: Cobie Smulders, Anders Holm, Gail Bean
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.6

loading...

Nu există niciodată un moment ideal pentru a ramane insarcinata. Oricine care a fost vreodată gravidă poate atesta acest lucru. Financiar, emoțional, psihologic-esti nu va găsi un moment în care toate aceste elemente alinia magic, și se întâmplă să fie ovulatie.

“Unexpected” se apropie de acest fenomen universal de la un cuplu perspective diferite și cu o mulțime de inimă. Pe hârtie, director și co-scenaristul filmului Kris Swanberg poate arata ca ceva sentimental și șablon care le-ar vedea pe canalul Lifetime: stele Cobie Smulders ca profesor de științe de liceu în interiorul orașului Chicago, care descoperă că e însărcinată, în același timp, ca elevul ei stea, un senior cu vise de a merge la colegiu. Cei doi formeaza un parteneriat improbabil ca acestea participa la cursuri de yoga prenatale împreună, răsfățați-vă pofta lor de alimente și de sprijin reciproc prin suisuri si coborasuri de care transportă un copil in Unexpected.

Dar Swanberg găsește un ton plăcută low-cheie pe tot parcursul filmului Unexpected, care (fericire) este valabil mai ales în timpul tipurile de momente care de obicei sunt jucate pentru rade traznita în comedii sarcinii. (Pipi pe un stick, puking într-un gunoi, elegant la spital, etc.), precum și legătura care se formează între personajul Smulders “, Samantha, și Gail Bean ca adolescent Jasmine se simte licitație, autentic și neforțată. Cu excepția pentru un pic de conflict contrived care apare spre sfârșitul, legătura dintre aceste două mame-care insarcinate sunt la foarte mult diferite puncte își viețile-inele cu un bunătate reciprocă și compasiune.

Samantha încurajează toate elevii ei pentru a merge la colegiu, chiar propria ei situație este în flux. Predominant negru școala unde predă se închide la sfârșitul anului, care-i va pune dintr-un loc de muncă. Ea se bucură de o viață modestă, dar care îndeplinesc cu prietenul ei (o liniște de susținere Anders Holm de la “dependenți de muncă”), cu care căsătoria și copiii au fost la orizont în cele din urmă. Acest proces întreg accelerează, Unexpected, deși, odată ce ea începe să simți neliniștit și un test de sarcină este pozitiv. Aproximativ în aceeași perioadă, nu vorbim în jurul campus, care, de asemenea, Jasmine așteaptă cu prietenul ei timid, mai în vârstă. Deși această femeie plină de viață, tânără are o medie punct de grad și de 3,8 puncte de interes ei setat pe la Universitatea din Illinois, planurile ei par a fi în pericol, cu un copil pe drum. Swanberg, de lucru de la un script a co-scris cu Megan Mercier, abordează realitățile situației financiare Jasmine și copilăria ei instabilă în materie de-fapt-de moda.

Și asta e de fapt gradul de parcelei: Privim și așteptați ca ziua cea mare se apropie de ei, atât. Link-ul cald dintre aceste mame potențialii creste la fel ca burțile lor. Swanberg nu forțați paralele între ele, ci mai degrabă permite povestea fiecărui personaj pentru a juca cu luptele și îndoieli specifice. Dar, așa cum atât de multe femei fac, Samantha dezbate meritele stau acasă cu copilul vs. merge înapoi la locul de muncă, Unexpected, cu toate vina și ce-IS care însoțesc o astfel de decizie cruciala. (Ei iubit bine intenționați crede că va fi o pauza de frumos pentru ea sa aiba grija de un copil nou-născut toată ziua, care este hilar.) În mod similar, Jasmine se întreabă dacă costurile de locuințe și de școlarizare sunt fezabile în timpul primii ani copilul ei. Ambele femei se tem de o pierdere de identitate, chiar și atunci când sunt pe cale de a obține o nouă-ceva Swanberg explorează cu intimitate și claritate.