Underground (2016) Serial Online Subtitrat

Regia: Misha Green, Joe Pokaski
Actori: Jurnee Smollett-Bell, Aldis Hodge, Renwick D. Scott II
An: 2016
Genuri: Seriale Online, Drama, Istorice
IMDB: 7.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Underground (2016) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

Sinopsis Underground (2016)

În secolul 19, aproximativ 100.000 de sclavi au fugit din sudul Statelor Unite în nordul aboliţionist. Serialul produs de John Legend descrie experienţele extreme ale unui grup de sclavi care fug de pe plantaţia unui proprietar legendar pentru faptul că niciun sclav nu a îndrăznit să evadeze vreodată. Descris ca “un heist movie în care hoţii îşi fură propriile corpuri” (The A.V. Club), Underground ar putea oferi una dintre cele mai surprinzătoare combinaţii de genuri ale anului.

Trailer Underground (2016)

Review Underground (2016)

De fapt, Underground este în mare măsură o dramă-închisoare pauză, doar închisoarea este o plantație de bumbac Georgia. Remorcat ca in mod gresit un fugar, Noe (Aldis Hodge) pune mâna pe o hartă la libertate, o hartă codificată furnizarea de instrucțiuni pentru a naviga spre nord de-a lungul Underground Railroad. Escape este prea mult de o sarcină pentru Noe să execute pe cont propriu, așa că trebuie să adune o echipă de colegi sclavi, fiecare cu o experienta deosebita.

Noe obiective place de dedicat acolitul adolescente Henry (Renwick Scott), imposibil de puternic Zeke (Theodus Crane), dulgher talentat Sam (Johnny Ray Gill) și predicator înfocat Moise (Mykelti Williamson), util pentru că el pare să fie capabil să citească. Complicând planul de evacuare sunt minunat casa de sclavi Rosalee (Jurnee Smollett-Bell), doar începutul pentru a prinde ochiul lui Noe, și uneltitori, zguduit Cato (Alano Miller), care pare să fie în buzunarul de la masterat.

Inițial, în afara principal complot de evacuare este avocat de Nord John Hawkes (Marc Blucas), deja deschis cu privire la drepturile civile, dar dintr-o dată gata să facă un pas următor cu ajutorul soției Elizabeth tulburată (Jessica De Gouw). Mai jos de Sud, descoperim august Pullman (Christopher Meloni), un fermier luptă să găsească drumul său ca un singur tată.