Uncle John (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Steven Piet
Scenariu: Erik Crary, Steven Piet
Actori: John Ashton, Alex Moffat, Jenna Lyng
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Începând din medias res, Uncle John invarte o web delicat de intrigi și mister. Caracterul titular (Ioan Ashton) este introdus ca el este (probabil) de până la nici un bine, o suspiciune care se confirmă rapid pentru public, dar nu și pentru celelalte personaje din film. John pare a fi destul de normal, un domn mai în vârstă, care se întâlnește în mod regulat cu amicii lui senior-cetățean la restaurant local. Uncle John trăiește pe o bucată de proprietate în afara orașului mic in Wisconsin decent de dimensiuni; e plăcută și prietenoasă și altfel destul de uitat.

Între timp in Uncle John, un tânăr din Chicago pe nume Ben (Alex Moffat) lucrează ca designer intr-o companie mica. Ochii lui se aprind atunci când Kate (Jenna Lyng) se alătură companiei ca manager de mijloc. E noul său șef, dar ea e prietenoasa si placuta si destul de privitorului. Natura relației lor de muncă le aduce mai aproape împreună, dar, ca seful lui, ea trebuie să mențină o anumită distanță, chiar dacă acestea sunt atât de atrași unul de altul. Poveștile paralele sunt dotate cu personaje care trebuie să danseze în jurul lucruri pe care ei nu pot evita în întregime sau Uncle John, dimpotrivă, face cu ușurință să dispară. John este cumva conectat la un act mișelesc, dar nu poate arăta nici o indicație de conectare lui. Ben este, evident, îndrăgostit nebunește cu Kate, dar nu poate acționa pe sentimentele lui fără a periclita relația lor de muncă foarte prietenos.

loading...

Continuarea Uncle John este ideea că atât bărbații, cât fac lor cel mai bun pentru a evita crearea oricărei daune suplimentare pentru alții, este clar că Ioan și Ben sunt, de asemenea, conectate între ele, ceea ce ridică probabilitatea ca acestea vor ciocni în cele din urmă. Dacă care va duce la un accident violent sau o lovitura uite rămâne de văzut. Acum, descrierea mea de secvențe de deschidere a filmului Uncle John, probabil, nu transmite amploarea lighthearted sentimentele încă neliniștită, care sunt generate. John este implicat în mod clar într-o afacere serioasă, eventual mortale. Ca portretizat de actorul veteran John Ashton caracter, care este pe deplin capabil de a latra ca un câine turbat, unchiul John este o personalitate dezarmantă. Caracterul pare a fi inofensiv, deși el aduce în minte refrenul familiar rostit de atât de multe vecinii de criminali în serie: “El a fost atât de frumos El nu ar dăuna o muscă!”

Contrapunctul lui Ioan este însuflețit de Alex Moffat ca Ben. El este de asemenea o persoană prietenoasă și veselă, s-ar părea, totuși indicii mici ca la o personalitate mai inchisa deveni evidente ori de câte ori relatia sa de prietenie cu Kate nu prea merge modul în care el vrea. El nu manifestă nici o capacitate de violență, precum și obstacole suferă sunet destul de minore, dar cine știe ce rău se ascunde în inimile oamenilor muritori?

Mă tem încă nu mă capturarea spiritul filme online Uncle John, care este in mod constant angajarea și de multe ori de prindere, chiar și atunci când Ben și Kate sunt flirtezi într-un bar sau John este pe chat cu prietenii săi mai mari într-un restaurant. Nimic nu pare destul de normal după o crimă teribilă a fost săvârșită. Spune-i o perturbare in forta sau un sentiment de neliniște care se infiltreaza in oase. Oricum te uiți la ea, ceva nu este destul de corect în unchiul John, și care face un film foarte distinctiv.