Uncaged (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Daniel Robbins
Scenariu: Mark Rapaport, Daniel Robbins
Actori: Gene Jones, Ben Getz, Kyle Kirkpatrick
Anul: 2016
Gen: Comedie, Groaza, Thriller
IMDB: 4.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Este foarte bună in Uncaged, de a vedea monstrul meu preferat a face o revenire în cinematografia independentă aceste zile. Vârcolac a fost întotdeauna un monstru subapreciat, în comparație cu vampiri sau monstrul lui Frankenstein care obține, de obicei, mai mult de presă. E greu pentru a obține tonul potrivit atunci când se face un film vârcolac. Fie că este un drept afară film horror sau încearcă să fie o combinație de groază / comedie că foarte puține filme Uncaged au fost capabile să realizeze (adică Un american Werewolf in Londra, The Howling, Dog Soldiers, fazele târzii, Wolf COP). Uncaged este un film vârcolac, care încearcă să ia calea groază și comedie. Are atinge obiectivul de a amesteca cele două genuri bine? Citește mai departe pentru a afla.

La începutul anului Uncaged suntem prezentat în vârstă de șase ani, Jack se pregătește pentru a merge la culcare în camera lui. Auzim un anumit tip de tulburare în afara camerei în care sună ca luptă mama si tata si apoi am auzit o lovitură pistol. Mama lui vine în camera lui și îi spune să ne amintim că, atunci când se întoarce 18 totul se va schimba pentru el. După cum se dovedește in Uncaged, mama lui Jack a avut ucigaș tatăl său, iar acesta crește de zi cu varul sau Brandon. Tăiate la doisprezece ani mai târziu, Jack (Ben Getz), este acum în colegiu și 18 de ani-vechi. unchiul Jack il invita până la cabina sa izolat pentru pauza de iarnă, deoarece el va fi plecat cu afaceri. Jack și cele mai bune prietenii lui, Cousin Brandon (Zack Weiner) și Turner (Kyle Kirkpatrick) decid că ar fi un loc minunat pentru a scapa și de partid.

loading...

La scurt timp in Uncaged dupa ce a ajuns la cabină, lucrurile încep să se ciudat pentru Jack. Pentru următoarele două nopți, Jack pare să meargă în somn și se trezește în dimineața următoare exterior gol într-un loc ciudat. prietenii lui Jack nu par să se gândească ceva de Jack întoarce acasă în dimineața goi și împachetate într-un sac de gunoi. Ei creta până la câteva nopți de dezmăț. Sperii de ceea ce se întâmplă cu el; Jack decide să curea pe un aparat foto GoPro în noaptea următoare pentru a vedea ce se întâmplă. În dimineața următoare, când Jack se trezește din nou în sus gol, în mijlocul pustietății el fermoare acasă pentru a vedea ce arată camerei. El este îngrozit să descopere că noaptea trecutul a arătat-l blană și colți până extragerea unui om nevinovat în bucăți de gara.

Filmul Uncaged apoi se stinge într-un alt tangentă care face nici un sens, la toate despre befriending soția unui dealer de droguri nemilos pentru a ajuta să scape de soțul ei.

Ce Jack descoperă este că a fost blestemat să devină un vârcolac in filme online 2016 Uncaged atunci când el se întoarce 18, deoarece el amintește ce ia spus mama lui, când era copil, iar acum tot iadul este de rupere pierde la cabina.

Urăsc extragerea la un film, eu chiar fac, dar uncaged ratat amprenta pe departe. Există atât de multe lucruri greșite cu acest film care nu știu de unde să înceapă. Să începem cu scenariul – e teribil! Nu sunt sigur cum autorii crezut că acest scenariu a fost nimic, dar nasol. Cu greu oricare dintre are sens, la toate. În primul rând un copil descoperă că a fost blestemat ca un vârcolac și a ucis oameni, și atunci în loc de a încerca să rezolve problema, el este prins cu un traficant de droguri și soția lui!?! crime Turner mama lui Jack din Uncaged și apoi devine tot îndoit din forma si apoi este tot mai sfânt decât tine când va afla Jack este un vârcolac. Apoi, avem Brandon, care este relieful comic al filmului, dar se dovedește a fi un dweeb acționează nătărău loc.