Un iubit mortal – Mr. Right (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Paco Cabezas
Scenariu: Max Landis
Actori: Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie, Romantice
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Un iubit mortal – Mr. Right

Sinopsis film Un iubit mortal – Mr. Right

Fire extrem de activă, Martha (Anna Kendrick – Pitch Perfect, Up in The Air), a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis (Sam Rockwell – The Way Way Back).

Francis bagă spaima în oasele oricui dă ochii cu el, așa că Martha nu-și poate stăpâni curiozitatea, căci i se pare a fi perechea perfectă pentru ea. Ea e țicnită, el e țicnit, cu diferența că el e un țicnit… mortal. Francis e un asasin profesionist, dar unul cu un țel moral: a început să-i ucidă pe cei care-i dau comenzile de lichidare. Tocmai când Martha începe să înțeleagă că noul ei iubit nu glumea când i-a spus că trebuie să iasă un pic ca să împuște pe cineva, lucrurile au început să se încingă pentru Francis.

Când primește o misiune de la un agent FBI (Tim Roth – The Hateful Eight, Reservoir Dogs) la fel de dubios ca el, cadavrele încep să se adune, iar Martha pricepe că a venit momentul în care trebuie să aleagă: îl va părăsi pe Francis, sau i se va alătura în toată nebunia asta?

Recenzie film online Un iubit mortal – Mr. Right

Sam Rockwell și Anna Kendrick formează un cuplu mortal în comedia romantică de acțiune “Mr. Right”. Sam îl interpretează pe Francis sau Mr. Right, un asasin plătit, dar care și-a schimbat codul moral, mai exact – nu le mai omoară pe victime, ci pe angajatori deoarece, din punctul său de vedere, crima este un lucru rău. Anna este Martha care de mic copil își dorea să fie un T-Rex și trece printr-o perioadă dificilă. Înșelată de iubitul ei, ea se mută la prietena sa cea mai bună, Sophie, și își petrece timpul încercând să uite de cel mai recent eșec amoros.

Într-o zi, ea îl întâlnește pe Francis, care la prima vedere pare domnul Perfecțiune, însă lucrurile nu stau chiar așa. El este sincer și îi mărturisește crimele sale, însă Martha crede că Francis glumește. Se îndrăgostesc la prima vedere și par făcuți unul pentru celălalt până când Martha descoperă că ceea ce credea a fi o glumă, este în realitate adevărul. Acum, ea trebuie să ia o decizie: fie să își continue relația cu Francis, chiar dacă este un criminal psihopat, fie să îl uite.

Scenariul scris de Max Landis, din punctul meu de vedere, duce lipsă de coerență și pare realizat în grabă. Sam Rockwell și Anna Kendrick se potrivesc și au demonstrat pe parcursul carierei lor că sunt niște actori talentați, dar, parcă, aici nu strălucesc și cred că acest lucru se datorează scenariului care nu le oferă prea multe posibilități.

După vizionare, prima impresie pe care mi-a lăsat-o filmul este că echipa de producție a realizat totul în mare grabă, de parcă și-a dorit să termine cât mai repede, fără să acorde importanță rezultatului. Ceea ce e păcat, mai ales că filmul dispune de o distribuție excelentă, cu actori experimentați, iar scenariul are o premisă interesantă, nu foarte originală, dar care ar fi putut să aibă un rezultat mult mai bun.

În ceea ce privește personajele, Martha este fata care nu are deloc noroc în dragoste, asta până să îl întâlnească pe Francis, însă, având în vedere că este psihopat, nu putem să numim întâlnirea lor chiar noroc. Se vede o evoluție a Marthei, iar la final este cu totul alta. Pe de altă parte, Francis este un asasin plătit care nu poate scăpa de trecut. El își schimbă codul moral și îi ucide pe angajatori deoarece consideră că crima e un lucru rău. Înainte de a ucide, își pune un nas roșu de clovn, fiind marca sa înregistrată. Și asta nu e tot. În timpul luptelor, Francis dansează. În timp ce adversarii săi luptă, el folosește mișcări de tango pentru a avea lovituri decisive spectaculoase. Deși totul nu e prea plauzibil, aceste scene sunt bine construite.