Un cântec străbate lumea – Across the Universe (2007) film online subtitrat

Regia: Julie Taymor
Actori: Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson
Anul: 2007
Gen: Aventura, Fantezie, Muzical
Durata: 133 minute
IMDB: 7.4/10 din 66639 voturi

loading...

Aici este un “Un cântec străbate lumea” frumos, muzical bold, vizual feeric unde am mers în teatru fredonând melodii. “Un cântec străbate lumea” Julie Taymor este o căsătorie indrazneata de tehnici de ultimă oră vizuale, spectacole-inima încălzire, istorie 1960 și Songbook Beatles. Pare a fi un concept care ar putea fi în spatele timpul său, dar eu cred în ieri.

Acest lucru nu este unul dintre acele filme 1960 druggy, deși are ceea ce MPAA numește timiditate “unii” conținut de droguri. Nu e grungy, deși are Joe Cocker în ea. Nu e politic, ceea ce înseamnă că e politică la miezul său. Cele mai multe miraculos de toate, nu este datat; poveștile ar putea fi întâmplă acum, și, de fapt, ele sunt.

Pentru un film “Un cântec străbate lumea” care este aproape perete in perete cu muzica, are un teren corpolent. Personajele, mai ales numele după Beatles melodii, includ Lucy (Angelic Evan Rachel Wood), care se mută din America de mijloc la New York; Jude (Jim Sturgess), un sudor navă Liverpool care lucreaza drumul său spre New York pe o navă, și fratele lui Lucy, Max (Joe Anderson), un student care a renunțat la (cred). Ei acum toți împărtășesc un tampon în Greenwich Village cu prietenii lor muzician, The Hendrixian Jo-Jo (Martin Luther McCoy), al Joplinesque Sadie (Dana Fuchs) și lovelorn Prudența (TV Carpio), care iubește femeile, dar nu se simte liber să-și exprime adevăratele sentimente.

Jude si Lucy se încadrează în dragoste, și toate trec printr-o perioadă hippie pe Dr. Robert lui Magic Bus, în cazul în care medicul (Bono) și autobuz sa poarte o asemănare izbitoare cu magic tur mister Ken Kesey lui. Ei primesc, de asemenea, de orientare de la domnul Kite (Eddie Izzard), fiind câteva zile în pregătire. Dar, apoi, lucrurile rândul său, grav ca Max se stinge în Vietnam și povestea devine maturat în mișcarea anti-război.