Un alt Pământ – Another Earth (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Mike Cahill
Actori: Robin Taylor, Brit Marling, William Mapother, Matthew-Lee Erlbach, DJ Flava, Meggan Lennon
Anul: 2011
Gen: SF, Drama, Romantice
Durata: 92 minute
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

În “Un alt Pământ – Another Earth”, Rhoda Williams (Brit Marling), o tânără acceptată în programul de astrofizică MIT, aspiră să exploreze cosmosul. John Burroughs (William Mapother) este un compozitor talentat care a ajuns la apogeul profesiei sale și așteaptă un al doilea copil. Imediat după șocul descoperirii unui Pământ duplicat, tragedia lovește viețile acestor străini și destinele lor se unesc irevocabil.

Asta ar explica lipsa curios de efecte fizice, pe două planete atât de aproape împreună. Într-un fel cele două Pământuri nu împărtășesc aceeași realitate fizică. Într-un alt sens, Pământul 2 este chiar acolo sus în cer: atât de aproape că o corporație sponsorizeaza un concurs de eseuri, iar câștigătorul ajunge să fie prima persoană care să-l viziteze. Mărturisesc că concursului de eseuri a fost mai greu pentru mine să cred decât cea de a doua Pământul însuși in filme online Un alt Pământ – Another Earth.

Dar acest film intrigant, nu este preocupat de plauzibilitate. Ea are întrebări profunde pentru a explora. Aceasta implică o tânără luminos pe nume Roda Williams (Brit Marling), care, în scena de deschidere, a fost acceptat în program astrofizica la MIT. Pentru a sărbători, ea Părțile prea consistent, iar atunci când ea este de conducere acasă, ea aude știri despre Pământ 2. Privind pe fereastră mașina ei pentru a căuta în cer, ea se blochează într-o altă mașină, omorând o mamă și copil și trimiterea tatăl în comă .

Câțiva ani trec in Un alt Pământ – Another Earth. Ea este eliberat din închisoare și află că tatăl, compozitor pe nume John Burroughs (William Mapother), a reieșit din coma. Rhoda este devastat de moartea ea provocate și vrea să-mi cer scuze sau se împace sau … ce? Ea nu știe. Ea se prezintă la casa rural sărăcăcios, unde Burroughs trăiește ca un pustnic deprimat și care formează o poveste despre a face curățenie în casă.

Acum avem o situație care nu nefamiliar în filme Un alt Pământ – Another Earth, în cazul în care doi oameni încet crească aproape în timp ce doar unul dintre ei este conștient de conexiunea lor profundă. Puterea de “Another Earth” este că folosește această poveste într-un scop mai mare; acest lucru este nu mai puțin de o meditație asupra infinite variații posibile care pot lua o viață umană.

Dacă ea nu ar fi avut prea multe beri. Dacă ar fi ascultat un post de radio diferit. Dacă el nu ar fi fost pe drum, în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Accidentul a fatală a fost suma o serie infinită de “dacă”, urmărirea înapoi la cazul în care viața nu a evoluat pe Pământ in Un alt Pământ – Another Earth, în primul rând. În viața noastră, ne-am naviga pe val de noroc.

Ce este impresionant este cât de bine acest film se alătură părțile sale într-un tot. Celălalt Ideea Pământul este lăsat ca un cârlig fantastica și înțelept nu este considerată punct de vedere științific, cu excepția, desigur, în calitatea sa de imagine maestru al filmului Un alt Pământ – Another Earth. Relația dintre Rhoda si John este văzut ca un real pericol. Actorii ocupa caracterele lor convingător. Ei ne fac pasă mai mult de complot necesită într-adevăr. Pământ 2, se prefigurează întotdeauna pe cer, ne încurajează să reflecteze asupra modului arbitrar destinele noastre sunt. Într-un sens, nimic din viața noastră a fost necesar. Într-un alt sens, totul a fost inevitabilă.