PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Ultimele zile pe Marte – The Last Days on Mars (2013) film online subtitrat

Regia: Ruairi Robinson
Actori: Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai
Anul: 2013
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 98 minute
IMDB: 5.5

loading...

“Ultimele zile pe Marte” este un film pe care am, cineva care a crescut iubitor, atât de science fiction și de groază filme, mai degrabă vrea să pot dori mai bine. Și într-adevăr nu este nici măcar un film prost, sau un film prost de acest gen. Nu este vorba doar suficient de bun pentru a se distinge cu adevărat.

După cum ați ghicit din titlu, filmul “Ultimele zile pe Marte” are loc pe Marte; o expediție spatiale cu echipaj uman în ce mai populare, nu prea îndepărtat-viitor este, din nou, ca este posibil să fi ghicit, expediția, ca privitorul se alătură, se apropie de sfârșit. Așa cum se obișnuiește în expediții spațiale cu echipaj în contemporan cinema Sci-Fi, acest echipaj este multi-nationale, multi-etnic, și de gen mixt, deși nici unul dintre care într-adevăr intră în joc ca acțiunea să crească mai inchisa.

Ceea ce lucruri off este echipajului om de știință Marko (Goran Kostic) cerșetorie câteva ore în plus în aer liber de la comandant Brunel (Elias Koteas) în ciuda faptului că toată echipa trebuie să fie luați parte la un briefing de ieșire. Brânză lui Marko plecare off iritabil uber-cercetator Aldrich (Olivia Williams) și cu motiv mai bun decât ea știe: au ascuns adevăratele sale motive de Brunel, Marko ies pentru a verifica unele semne reale ale vieții pe Marte că el crede că a descoperit. Se pare că e un pic de un porc glorie.

Noi nu facem aflăm ce-l motivează, deși, pentru că odată ce el devine greșit el cade într-o groapă și se întoarce în căutarea ca unul dintre cadavre reanimate în semi-clasic imagine spațiu-groază Tobe Hooper a lui “Lifeforce.” Dacă “Ultimele zile pe Marte” are un kin mai aproape, e Mario Bava lui ’60 specialitate clasic “Planet of the vampiri.” Cu imaginarea sa de Marte ca planetă-deșert ca și insistența pe un fel de “realism”, în portretizarea locuri de campare pe alte planete și astfel, designul filmului și direcția tinde să evite stilului baroc Bava pentru “Alien” -cum ar fi evocări de verosimilitatea , deși aici director Ruairi Robinson pare să uite că aceste evocări ale verosimilitatea au fost ei înșiși atent calculate efecte baroce. Care este de a spune, în “Alien” iluminat strobe fost foarte atent calibrat pentru șoc maximă; aici lumina Strobe este doar, bine, ce lucruri arata ca atunci când o lumina strobe de urgență se stinge.