Ultimatumul lui Bourne – The Bourne Ultimatum (2007) film online subtitrat

Regia: Paul Greengrass
Actori: Joey Ansah, Lucy Liemann, Paddy Considine, Julia Stiles, David Strathairn
Anul: 2007
Gen: Thriller, Actiune
Durata: 115 minute
IMDB: 8.1/10 din 275257 voturi

loading...

Alerga, Jason, a alerga. Filmele Bourne au luat urmăriri dincolo de tehnica povestitor și le-a făcut în poveste. Căutare Jason Bourne pentru secretul identității sale nu mă implice în pulsează empatie pentru dilema lui, ci ca un MacGuffin, este un doozy. Un tip se trezeste cu o identitate falsă, in Ultimatumul lui Bourne, vrea să știe cine este el cu adevărat și își petrece trei filme afla la viteza ametitoare. Și dacă încheierea “The Bourne Ultimatum” înseamnă nimic, el poate nevoie de un alt film pentru a clarifica capetele libere.

Asta a spus, asa ca ce? Dacă nu-mi pasă ce Jason Bourne nume real este, și crede-mă, eu sincer nu, in Ultimatumul lui Bourne, atunci am bucura de filmele, pur și simplu pentru ceea ce sunt: ​​exerciții priceput in efecte de înaltă tehnologie și cascadorii, înșirare împreună o goana după absurd alta, într-o colecție de orașe ale lumii, cu Jason aparent adună mile frecvente-Flier între ele.

“Ultimatum” este un tribut adus determinare Bourne, abilitățile sale de conducere, inteligența sa în gândire out stăpânii săi și mai ales norocul bun. Nici o persoană reală ar putea să supraviețuiască ce se întâmplă cu el în acest film, pentru motivul evident că ar fi fost ucis foarte devreme în “The Bourne Identity” (2002) și nu au supraviețuit pentru a face “The Bourne Supremacy” (2004 ). Care Matt Damon poate face acest personaj mai convingătoare decât Road Runner este un tribut adus talentul si dedicarea lui in filmul Ultimatumul lui Bourne. Nu e de multe ori găsi un personaj care vă interesează, chiar dacă nu cred că ar putea exista.