Ultima Prada – Final Girl (2015) film online subtitrat

Regia: Tyler Shields
Actori: Abigail Breslin, Reece Thompson, Logan Huffman, Cameron Bright, Alexander Ludwig
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 90 minute
IMDB: 4.7/10 din 449 voturi

loading...

Un amuzant meta groază-thriller, “Ultima Prada” găsește un grup de tineri moderne prins într-un film Ultima Prada, unul a cărui convenții sunt conștienți de, dar al cărui număr de trup sunt, de asemenea, sensibile la aderare. Deși nu la fel de inspirat sau consecvent ca îi place la fel de auto-batjocoritor de “Cabana din pădure”, “Tucker & Dale vs Evil”, sau primele două “” poze țipa, acest lucru este distractiv bun care ar incanta fanii genului . Conducerea Mark Fortin și Josh Miller scenariul lui inteligent, Todd Strauss-Schulson (“A Foarte Harold & Kumar Crăciun”) ofera o accesibil în glumă că ar trebui să vândă bine la diferite teritorii în toate formatele.

Un prolog prezinta adolescent Max (Taissa Farmiga) casa de conducere cu ei mama veteran actrita, Amanda (Malin Akerman), care, la frustrare ei, rămâne cel mai bine cunoscut pentru film B-groază a făcut două decenii mai devreme. Din păcate, un accident de circulație pune capăt tragic imediat lor sincronicitate mamă-fiică.

Trei ani mai târziu, Max este un orfan melancolie fără tragere de inimă târât într participa la o arată local mamei-divizor dicer cult clasic “Camp Bloodbath” de tocilar fan înfocat Duncan (Thomas Middleditch), al cărui sora vitregă, Gertie (Alia Shawkat), este cel mai bun prieten a lui Max. De asemenea, de-a lungul pentru noapte sunt Chris (Alexander Ludwig), coleg dreamboat cu care Max a scăzut în ca; și, enervant, încă-posesiv ex-gf, Vicki (Nina Dobrev). Ultima Prada: Cel puțin Max va ajunge să privească mama ei de mult pierdut, deși joacă unul dintre mulți consilieri tabara nefaste în genul de film ale cărui bătăi ucide și dialog teribil previzibile au fost făcute pentru jocuri de băut.