Ultima dragoste – Last Love (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Françoise Dorner, Sandra Nettelbeck
IMDB: 6,8
Regia: Sandra Nettelbeck
Actori: Clémence Poésy, Gillian Anderson, Michael Caine

loading...

Dacă au fost toate a luat pentru a face un film puternic despre ceartă de familie și mortalitatea iminentă, cineastul german Sandra Nettelbeck “Last Love” se vor alătura lui Michael Haneke a “Ultima dragoste” de pe lista scurtă de a atinge drame târziu de viață.
Dar, în ciuda perspective sale împrăștiate și momente când te gândești la tine, “Da, asta e”, “Ultima dragoste” are ca multe evaziuni coy și refuză să abordeze subiectele sale reale: decrepitudine și depresie. Acest film Ultima dragoste plictisitoare, mocăit, adaptat de la romanul Françoise Dorner “La Douceur Asasin,” cedează în cele din urmă la sentimentalism.
Dna Nettelbeck este cel mai bine cunoscut pentru relativ soare, bine-a plăcut 2002 comedia romantică “În general Martha.” Vremea emoțională în “Last Love”, cu toate acestea, este tulbure. Doamna Nettelbeck are o ureche pentru dialog confruntare acuta. Și loviturile verbale schimbate de Matthew Morgan (Michael Caine), un văduv american expatriat și profesor de filozofie retras trăiesc în Paris, și plini de resentimente copiii săi, cultivate, Miles (Justin Kirk) și Karen (Gillian Anderson), sunt jignitor suficient pentru a te bat echilibru off.
Dl Caine, 80, are dreptul incovoierea spatelui și mers buiestru pentru rolul de lișiță arțăgos. Matthew refuză cu încăpățânare să vorbească limba franceză, cu excepția atunci când este necesar, și atunci când el face, șovăielnic, dicție lui este atroce. Accent american Mr. Caine este aproape la fel de șubredă, deoarece rădăcinile lui Cockney tot scurge prin.
Matthew, deși bine-to-do și aparent în stare bună de sănătate, a pierdut apetitul pentru viata de la moartea soției sale sfânt, Joan (Jane Alexander, văzut în flashback-uri tulbure), de la cancer cu trei ani înainte. Pe un autobuz, din întâmplare, el se întâlnește Pauline (Clémence poezia), un tanar franțuzoaică viguros care predă sala de dans, și ei grevă unui parteneriat puțin probabil ca Pauline urmărește mai agresiv decât Matei. (A se vedea ei l învețe să cha-cha.)