Ucide-ma de trei ori – Kill Me Three Times (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): James McFarland
IMDB: 6,8
Regia: Kriv Stenders
Actori: Simon Pegg, Teresa Palmer, Alice Braga

loading...

Destul cu imitatori. De echitatie un val care a fost mult timp de atunci cu creastă, director australian Kriv Stenders “Ucide-ma de trei ori” aruncă o mulțime de resurse Primo la un film care face reclamă răcoare sa deadpan ca un banner în față cu o paradă. Acest smoothie derivat pare să fi fost făcute prin punerea Quentin Tarantino, Robert Rodriguez și fraților Coen într-un blender, impreuna cu Martin McDonagh Șapte Psihopatii. Rezultatul ‘Ucide-ma de trei ori’ brash irosește o distributie talentata, efecte vizuale clare și locații spectaculoase pe un traseu hidos de haos care rareori dă mult veselie.
În timp ce umorul său amuzant, inchis cele mai multe ori având superficial decât inteligent, scenariul lui James McFarland are o multime de potențial twisty. Problema mai mare ca jefuieste acest urât zburda neo-noir al muscatura ei este lipsa de opțiuni proaspete în direcția Stenders “. Vine de pe o homegrown majoră lovit cu Red Dog, o bucată ciudat, dar dulce de schmaltz necioplit despre un mutt adorabil reunind localnicilor Scrappy într-o comunitate Outback. Acest succes a oferit în mod evident Stenders influenta pentru a atrage talente de top, atât în ​​fața și în spatele camerei.
Dar totul aici se simte împrumutat din surse ușor identificabile. Că începe cu titlurile îndrăznețe-retro grafică și Swingin “piatra coloana sonora surf, pline de linge chitara grăsime. Se continuă cu naratiunii non-secvențială, împărțită în trei capitole de timp schimbare (“Ucide-ma de trei ori”) de suprapunere de acțiune care să permită evoluția cheie care trebuie acoperite din perspective diferite. Adaugă în seturi îmbrăcată care necesită atenție pentru a se, stiluri de performanță sporita, incadrarea oblică și violența desene animate, cu camera somptuoasele lucios adorare bani-shot la fiecare panglica de vărsare de sânge, care explodează atunci când glonțul întâlnește carnea. Ceea ce lipsește este spirit.