Tutankhamun (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Jonathan Aris, Amy Wren, Leon Clingman
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Tutankhamun SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:


Sinopsis Tutankhamun

Un serial care reconstituie virtual descoperirea mormântului lui Tutankhamon a fost realizat de Heritage Key. O companie specializatã în recrearea locurilor istorice ca experienţe online, informeazã Business Wire. Primul episod al seriei realizate de Heritage Key, ce oferã informaţii despre descoperirea care a schimbat pentru totdeauna egiptologia. Este disponibil din 21 decembrie, noi episoade urmând sã fie adãugate sãptãmânal.

Episoadele seriei îi au ca naratori pe George Herbert, al optulea conte de Carnarvon, şi pe soţia sa Fiona. Care relateazã aventurile faimosului lor strãmoş, ce a fãcut una dintre cele mai mari descoperiri din istoria arheologiei. De altfel, descoperirea a reprezentat pentru cel care a fãcut-o o obsesie care l-a costat reputaţia, averea şi, în cele din urmã, viaţa. Descoperirea mormântului intact al lui Tutankhamon de cãtre Howard Carter. Si lordul Carnarvon a fost fãcutã pe 4 noiembrie 1922, fiind relatatã pe larg în presã şi suscitând interes reînnoit faţã de vechiul Egipt.

Imagini ale artefactelor uimitoare descoperite, cum ar fi o mascã mortuarã din aur masiv, s-au rãspândit cu rapiditate pe plan internaţional. Aceleaşi piese pot fi vãzute în prezent şi online, în cadrul seriei virtuale create de Heritage Key. Astfel, seria dezvãluie celor interesaţi faptul cã lordul Carnarvon era un om superstiţios, care a purtat aceeaşi cravatã ”norocoasã” toatã viaţa. În plus, el a fost iniţial sfãtuit sã meargã în Egipt din motive de sãnãtate, dupã ce a suferit un accident în timpul unei curse de maşini.

Seria dezvãluie şi faptul cã, din considerente politice, Carter şi Carnarvon au fost împiedicaţi sã revendice artefactele din mormântul lui Tutankhamon de cãtre administratorii francezi ai Egiptului.


Trailer Tutankhamun