Tusk (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Groaza
Producator(i): Kevin Smith
IMDB: 5.4
Regia: Kevin Smith
Actori: Justin Long, Michael Parks, Haley Joel Osment

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Când Wallace se duce în Canada și e dat dispărut în pădurile din Manitoba în timp ce făcea un interviu cu un personaj misterios, cel mai bun prieten al său, Teddy, împreună cu iubita, Allison, pornesc pe urmele lui, să-l găsească, să-l salveze.Lor li se alătură și un fost polițist.

Wallace vrea să afle mai multe despre ciudatul Howe, dar curând își dă seama că acesta nu e cine pretinde a fi. Howe îi devine dușman și tot ce vrea acum e să îl distrugă fizic și mental pe Wallace.

A doua zi dimineața, Wallace se trezește pentru a găsi el însuși legat într-un scaun cu rotile și piciorul stâng amputat. Howard îi spune că a văzut un maro crawl pustnic păianjen din piciorul pantalonilor si un medic local a trebuit să-l amputez pentru a salva viața lui Wallace. Howard nu numai dezvaluie ca el poate merge în continuare, dar stabileste planurile pentru Wallace: el intenționează să se potrivească Wallace într-un costum de morsă perfect construit. incercarile lui Wallace de a contacta Teddy si Ally nu atunci când nici un răspuns telefonul lor. Wallace trimite un mesaj vocal Ally cere scuze pentru modul în care a tratat-o, iar Howe-l bate inconștient in Tusk.

Acum, conștient de faptul că Wallace este în pericol, Ally și Teddy acoperi în Canada să-l caute. Înapoi la conac, Howard continua sa se mutileze si modifica Wallace, căruia îi spune lui backstory: un orfan Duplessis, el a fost abuzat sexual de ani de zile de clerici care l-au încurajat, și ca rezultat este foarte mizantrop. El Wallace într-un sews costum de morsă făcut din piele umană, colți făcute din oasele tibia de la picioarele retezate lui Wallace.

Un detectiv local din Tusk, pune aliat și Teddy în contact cu Guy LaPointe, un fost inspector Sûreté du Québec, care a fost de vânătoare Howard Howe de ani de zile. LaPointe relevă faptul că Howard, supranumit “Prima soție”, a fost răpirea și uciderea oamenilor de ani de zile, el spune ca el crede Wallace, poate fi încă în viață, dar nu așa cum l-au amintesc Ei au găsit în cele din urmă adresă Howard prin intermediul a doi funcționari de magazine, care. Wallace a enervat mai devreme.