Turistas (2006) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Turiști pe tărâmul groazei
Regia: John Stockwell
Actori: Melissa George, Josh Duhamel, Olivia Wilde
Anul: 2006
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Alex o însoțește pe sora lui, Bea, și pe prietena acesteia, Amy, în prima excursie pe care toți trei o întreprind în străinătate. Aleg Brazilia pentru oamenii frumoși de acolo, pentru plajele rustice și pentru cultura deschisă și prietenoasă. Pe drum se împrietenesc cu Pru, Finn și Liam, veniți în Brazilia in filmul Turistas, doar pentru femeile frumoase cărora li s-a dus vestea. Un accident de mașină aparent inexplicabil îi va lăsa în cele din urmă pe cei șase noi prieteni în mijlocul unui pustiu reconfortant. Petrec o zi minunată pe o plajă însorită, apoi o noapte nebună, în aburii euforici ai băuturilor exotice, însă dimineața visul se destramă, când se trezesc cu fețele în pământ, jefuiți și cu o senzație de pericol care îi paralizează in Turistas. Și, pe măsură ce înaintează în această comunitate braziliană plină de mister, lucrurile devin din ce in ce mai terifiante…

Turistas este filmul lui John Stockwell care urmează succesului înregistrat cu Into the Blue (2005) și este un thriller-horror care se autodefinește ca fiind înspăimântător.

Trei tineri turiști americani din Turistas, Alex (Josh Duhamel), sora lui Bea (Olivia Wilde), și un prieten Amy (Beau Garrett), sunt backpacking în Brazilia. Ei decid să meargă cu autobuzul și vizita părți ale țării, în loc să zboare direct spre plajele de nord-est care doresc să le viziteze. După un accident de autobuz pleacă toți pasagerii blocați, ele sunt unite de doi bărbați englezi, Finn (Desmond Askew) și Liam (Max Brown), și o femeie din Australia, Pru (Melissa George), care este fluent în limba portugheză. Grupul în a găsi un bar în cazul în care mai multe alte cabana turisti si localnici sunt petreceri. După ce au petrecut o zi pe plajă, acestea sunt servite băuturi și drogați trec afară.