Turbo Kid (2015) film online subtitrat

Regia: François Simard, Anouk Whissell
Scenariu: François Simard, Anouk Whissell
Actori: Munro Chambers, Laurence Leboeuf, Michael Ironside
Anul: 2015
Gen: Actiune, SF
IMDB: 7.2

loading...

Copil retro lui Fantasy “Turbo Kid” este ironic frustrant, pentru că tot ceea ce realizează miop stabilește la. Iată un omagiu adus anilor ’80 culturii pop care justifică nostalgia sa pentru un epocă trecută de divertisment kitsch populare de critica din zilele de asamblare-line tehnologie / divertisment. “Turbo Kid” este pentru orice persoană ale cărei ochi aprinde chiar menționarea anilor ’80 de cult de acțiune-aventuri, cum ar fi “BMX Bandits” desene animate cum ar fi “Jem și hologramele” și jocuri video, cum ar fi “Mega Man.” Filmul este, în acest sens, filmul fan final, deoarece agregate monoton existente anterior tropi scifi / fantezie. Bucură-te, Gen X telespectatorii, de acum vă puteți bucura de necritic cultura junk food copilăria dumneavoastră doar pentru că sunteți în căutarea la trecut prin lentile de culoare Rose de viitor.

“Turbo Kid” începe cu deliberat cheesy narațiunea voce care se referă numerele vopsea de-scenariu distopie nuclear filmului, apoi declară: “Acesta este viitorul Acesta este anul 1997.”. Că info este obiectul unui dumping în telespectatorilor ture după logo-ul companiei hexagonal care arata foarte mult ca Cannon Films “semnătură emblemă apare și o balada putere synth dorky joacă pe credite de deschidere ale filmului (refrenul:” Puteți aprinde întuneric, atunci când auzi inima ta tunetului. “).

“Turbo Kid” imploră în continuare telespectatorii să se bucure de detritus pop relativ excentric de yester-an prin crearea narativ său ca o dorință-împlinire narativ glumă pietricele. Kid (Munro Chambers) este un orfan de benzi desenate carte-obsedat, care supraviețuiește de tranzacționare articole el scavenges pentru livrările necesare. Lumea Kid este condusă de Despot-un singur ochi Zeus (Michael Ironside), un baddy crud care conduce poporul lui, cu ajutorul Skeletron (Edwin Wright), un mut,-ferăstrău blade-inarmati grele. Deci nu e de mirare că Kid închină, și, ulterior, îmbracă costumul de Turbo Man, un supererou înarmat cu o casca rosie, umăr și genunchi tampoane, și un blaster cu laser operat de o tastatură-Glove-stil de putere. Kid este unit în anti-Zeus campania de Frederic (Aaron Jeffrey), un campion braț-wrestling îmbrăcat-aspirator de praf, si Apple (Laurence Leboeuf), un android infailibil crengi (mai mult pe acest scurt timp).