Truth Be Told (2015) SERIAL Online Subtitrat

Regia: DJ Nash
Actori: Mark-Paul Gosselaar, Tone Bell, Vanessa Lachey
Anul: 2015
Gen: Comedie, Seriale
IMDB: 6.0

SEZONUL 1:


Truth.Be.Told.S01E01

Truth.Be.Told.S01E02

Truth.Be.Told.S01E03

loading...

Truth.Be.Told.S01E04

Truth.Be.Told.S01E05

Truth.Be.Told.S01E06

Truth.Be.Told.S01E07

Truth.Be.Told.S01E08

Truth.Be.Told.S01E09

Truth.Be.Told.S01E10

Din păcate, NBC nu împărtășește simțul ascuțit al șchiopului. Adevărul din Truth Be Told, fi spus folosit pentru a fi numit oamenii vorbesc, dar NBC a schimbat-o, probabil pentru că oamenii ar fi vorba despre cât de teribil este. Dar adevărul trebuie spus, nu te poți ascunde cât de rău acest spectacol este prin schimbarea titlului.

DJ Nash a creat o serie, bazată pe nu mai puțin viața sa, care ia o abordare datată în stilul sitcomul pentru a vorbi despre cursa – redarea întregului spectacol superficial și de apel de bine, neadevăr. Sitcomuri, desigur, se poate angaja subiectul rasei in Truth Be Told, cu atât onestitate și umor, dar Adevărul e că este făcută într-un mod care sugerează că nu are nici o idee că arată ca și în stare proaspătă de barca si negricios exit. Este o comedie 2015 despre cursa care ar fi putut fi făcute în anii 1980 sau anii ’90 – sau chiar la începutul anilor ’00s – fără a schimba dialogul sau complot mult la toate (cu excepția unui Jay Z de referință). Nash devine afundată în Tropii conversații “oneste” despre cursa de pe televizor de mult timp inainte de show-uri de fapt, a început să se ajungă la subiect, cu nuanțe și complexitate. In timp ce TV a făcut progrese importante în abordarea etnie, sexualitatea si sexul, Adevărul e ca o simte nefericită a spus pas inapoi.

Deci in Truth Be Told, de ce nu Adevărul e că există? Acest lucru s-ar putea clarifica pentru tine: Este pe NBC. Și este difuzat pe vineri. Așa că cotele sale la succes sunt destul de subțire. În mod excepțional subțire. De fapt, este NBC. Deci da, las-o baltă.

Se pare că ideea că Nash avea nevoie să-și exprime cu privire la propria sa viață este că prietenii adevărați din lumea modernă nu se tem să vorbească despre rasă cu îndrăzneală și, sincer, unul cu altul, ceea ce este, probabil, o minciună și mai mare decât orice altceva, vei descoperi în Adevăr Be Ti-am spus. Oamenii doresc să vorbească sincer despre rasa la fel de mult ca și ei doresc să discute obiceiurile lor de baie. Dar in Truth Be Told, această comunicare nefiltrată, directă este inima premisa de lucru. Mitch (Mark-Paul Gosselaar) este căsătorit cu “ambiguu etnic” Tracy (Vanessa Lachey). Cuplul este cel mai bun prieten Russell (Tone Bell) și Angie (Bresha Webb). Russell este genul de tip care este sigur că o femeie care lucrează la un restaurant chinezesc se preface accentul ei, astfel încât oamenii vor crede ca mancarea este mai bine. Angie e genul de femeie a cărei grapplings cu o lume multiculturală se numără obținerea numelui de familie vecini evrei greșit. În cazul în care acest lucru este modul în care oamenii vorbesc despre rasă, ei ar trebui să vorbim despre altceva.

Este ușor să fii șocat de ceea ce NBC a făcut la comedie în ultimul timp din Truth Be Told- faptul că nu să-l recunoască, fugind de ea în grabă sau a comanda acest tip de reprezentare a acesteia – deci de asteptare din rețea pentru decizia sa de a merge mai departe cu un spectacol ca acest lucru pare aproape ca o pierdere de respirație (sau cuvinte). Și totuși, într-adevăr NBC? Ai citit acest scenariu și apoi a plătit să-l facă într-un pilot în plină floare? Apoi te-ai uitat pilotul și de fapt comandat? Încercați vizionarea la televizor care nu vine din propria rețea o dată într-un timp. Adevăr să fie spus, s-ar putea să învețe ceva in Truth Be Told.