TRON Moştenirea – TRON Legacy (2010) film online subtitrat

Regia: Joseph Kosinski
Actori: Jeff Bridges, Elizabeth Mathis, Serinda Swan, Beau Garrett, Olivia Wilde, Garrett Hedlund
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 125 minute
IMDB: 6.8/10

loading...

La povestea tristă a unui tată care a fost prins în interiorul unui om de zăpadă pentru iarnă (“Jack Frost”), trebuie să adăugăm acum “TRON Moştenirea”, în cazul în care tatăl a fost prins în interiorul unui program software de 20 de ani. Da, tânărul Sam Flynn a crescut orfan pentru că tatăl său a fost sedus și răpit de un joc video. Acum un apel pentru tineri erou să se alăture vechiul său tată în aruncarea Frisbees virtuale la programele rău amenință că lumea digitală.

Acesta este un film TRON Moştenirea bine dincolo de posibilitatea de explicație logică. Deoarece există universul Tron în întregime în chips-uri, nu te deranja despre unde a fost în ultimele două decenii corpul fizic de Kevin Flynn (Jeff Bridges); trebuie să fi fost cu siguranță undeva, pentru că putem vedea că a îmbătrânit. Soluția Presupun este că aceasta este o lume virtuală și se poate face ceva se simte ca, dar cum anume face un carne-și-sânge în vârstă de 20 de ani a lua în interiorul acestuia? Și ce face el mănâncă?

“TRON Moştenirea” Joseph Kosinski lui pași agilitate peste aceste obstacole și spectaculos la sol de funcționare, într-un sunet și spectacol de lumini 3-D, care joacă la ochii și urechile mai mult decât mintea. Printre tehnologia lumea reală este un spectacol de Jeff Bridges ca Kevin Flynn la două vârste diferite – acum, și acum 20 de ani. Originalul “Tron” a fost făcut acum 28 de ani, dar care ar fi făcut tânăr Sam Flynn, fiul său, aproape 30, care este prea vechi pentru eroul într-o poveste de acest fel. Vârsta ideală ar fi de aproximativ 12.

Într-un flashback, vom vedea Kevin, domnul de o corporație de software puternic, ținând concediu de fiul său ca un copil. La început, crezi că Jeff Bridges arată mai tânără în această scenă, din cauza machiaj sau Botox sau ceva, și apoi îți dai seama acesta este trupul și vocea Poduri “, dar fata lui a fost pronunțată mai mic de efecte speciale. Sunt straniu. Utilizarea de profile si iluminare face iluzia adecvat pentru acest scop. Reale Poduri apoi mai târziu în interiorul programului, whiskery și erodate, dar versiunea CGI a Jeff mai tineri se lipeste în jurul valorii de a juca Clu, un sosia digitală a creat, care dorește acum (știți acest vine) de a controla lumea.