Triunghiul dragostei şi al morţii – The Two Faces of January (2014) film online subtitrat

Gen: Romantic, Thriller
Producator(i): Hossein Amini , Patricia Highsmith
IMDB: 6.2
Regia: Hossein Amini
Actori: Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Oscar Isaac

loading...

În “Triunghiul dragostei şi al morţii” Viggo Mortensen manuieste o țigară cu autoritatea de Bette Davis si toate celelalte fumători mare de studio-era Hollywood. Privind de sub ochi cu pleoape grele și o margine pălărie trasă, Mortensen arata ca o relicvă de la acea epocă, și de imagine Marcel Zyskind l aprinde ca atare. Filmul nu este setat numai în 1962, se pare ca și cum ar au fost făcute în 1962. Co-stele Kirsten Dunst și Oscar Isaac adauga la gradul de probabilitate a perioadei, la fel ca locurile din Grecia. Dar e Mortensen și fumuri săi că sigiliu afacere. Puffing departe, el este periculos de sexy și moral dubioase, acesta din urmă a ceea ce face sens perfect ca suntem pe teritoriul Patricia Highsmith.

După adaptarea “The Wings of Dove” și “Drive” pentru alți regizori, Hossein Amini face debutul regizoral cu ia sa pe 1964 romanul lui Highsmith. Pentru cei nefamiliarizati, Highsmith creat Tom Ripley și prevăzute Alfred Hitchcock cu materialul sursă pentru “Triunghiul dragostei şi al morţii”. Personajele din “Cele două fețe ale lunii ianuarie” sunt decupate din aceeași pânză amoral. Bărbații sunt rapid pentru a display-uri iraționale de emoție și gelozie, și, deși femeile sunt mai de nivel condus, de asemenea, ele sunt complice la relele acei oameni fac. Highsmith și Amini dezlănțui mai manios dumnezeii soarta pe acești oameni, inchizandu-i intr-un web înșelătoare a face propriile lor. Peisajul este destul de; rezultatul de poveste, nu atât de mult.

Chester MacFarland (Mortensen) și soția lui Colette (Kirsten Dunst) se află în Grecia în vacanță (sau așa ne spun), atunci când rula în Rydal (Oscar Isaac). Rydal este un ghid turistic (sau așa că ne spune), care vorbește fluent limba greacă în timp ce jefuire clienții săi clueless de sex feminin din banii lor. Rydal are o strălucire imediată a Colette, dar se pare că e mai mult în pofta cu stilul de viata afluent Chester decât soția sa. Rydal oferă MacFarlands un tur, și reciproc de invitându-l la cină in filmul “Triunghiul dragostei şi al morţii”..