Tremors 3 (2001) Film Online Subtitrat

Regia: Brent Maddock
Actori: Michael Gross, Lorna Scott, Barry Livingston, Billy Rieck, Mary Gross, Shawn Christian
Anul: 2001
Gen: Actiune, Comedie, Groaza
Durata: 104 minute
IMDB: 5.4

Localnic și aventurier Burt Gummer se întoarce în orașul său natal de perfecțiune in Tremors 3, Nevada, după o excursie transformat-Graboid / Shrieker vânătoare în Argentina. Unsprezece ani au trecut de la infestarea Graboid original și echipamente de prevenire a orașului pentru urmărirea activităților Graboid are cea mai mare parte a căzut în stare proastă, datorită de rezidenți nativi Miguel, Nancy, și Mindy Sterngood. Piață Walter Chang a fost preluată de nepoata sa Jodi, și orașul a câștigat un nou rezident, Jack, care creează excursii mostră de atac pentru a vizita turistilor. Într-o după-amiază, în timpul uneia dintre excursii lui Jack, asistentul său este mâncat de un real Graboid din Tremors 3. Jack, Mindy și clienții lui Jack abia reusesc sa scape pentru a avertiza orașul, și Burt determină există trei Graboids din zona.

loading...

Ei încep să ia măsuri pentru a ucide Graboids, dar acestea sunt oprite de o echipa de agenti guvernamentali și un paleontolog care susțin că Graboids sunt o specie pe cale de dispariție, împiedicând oamenii de la ei de vânătoare, și amenințând domeniu eminent ca răspuns la preocupările lor pentru propria lor siguranță. Jack reușește să ajungă la un acord cu agenții că, dacă poate capta trăi Graboid, Burt și locuitorii se va permite sa-l omoare pe celelalte două din Tremors 3. Burt este de acord cu parere de rau pentru acest lucru si au stabilit pentru a prinde un Graboid în timp ce agenții merge după un alt din proprie inițiativă. Melvin Plugg, un supraviețuitor coleg de atacurile inițiale, se apropie Burt în speranța de a cumpara teren său pentru ao dezvolta într-un oraș. Burt refuză rece atunci când o Graboid atacă brusc și înghite un întreg butoi de metal cu Burt prins în interiorul. Jack atrage grăbit viermele la casa lui Burt, uciderea cu barierele de perete subterane din jurul clădirii și folosind o drujba in Tremors 3, pentru a elibera Burt de burta-Ca sa Jodi ajunge pentru a vedea Burt a ieși din burtă.

Unele timp mai târziu in Tremors 3, în cazul unei Graboid lipsă îngrijorează Jodi, Jack, Miguel și Burt. Când au găsit paleontologul care explică faptul că el și agenții guvernamentale au fost surprinsi de Shriekers din Graboid au fost alungare, el apoi moare de rănile primite de la shriekers ciuda folosind un extinctor pe el însuși pentru a ascunde de căldură corpul lui. Grupul reușește să avertizeze Nancy și Mindy în timp ce urmărirea Shriekers într-o cutie de canion, dar un albinos Graboid-mai târziu numit El le-Blanco capcane pe stâncile de noapte. Atunci când acestea sunt în măsură să atragă El Blanco departe, vor intra în canion și pentru a găsi că Shriekers au molted pielea lor, din ce în ce creaturi cu aripi necunoscute anterior, care sunt capabile de zbor cu reacție. Miguel este ucis atunci când creatura din Tremors 3, îl bate de pe o stâncă, iar creatura se blochează pe un gard de metal, omorând în sine. Anchetă Burt a arata ca substantele chimice din stomac reacționează exploziv, care să permită zborul lor. Găsirea-le transportă ouă Graboid, care Jodi recunoaște din constatările paleontolog mai devreme, ei presupun că au evoluat pentru a răspândi ouăle prin zbor, permițând Graboids să se răspândească tot mai mult. Jodi dublează această nouă specie “Ass blasters” din cauza metoda lor de zbor. Între timp, Nancy și Mindy sunt atacate de un măgar-Blaster în oraș și să se ascundă într-un congelator, ceea ce le împiedică să asteptare pentru ajutor in Tremors 3.

Folosind o saltea ca acoperire de viziune infraroșu creaturi “, grupul ajunge la casa lui Burt; Cu toate acestea, nu a fost pregătit pentru o invazie aeriană, ei sunt forțați să fugă prin camera lui Burt de evacuare, atunci când una dintre creaturile încearcă să rupă în Tremors 3. Pentru a le menține la presupune răspândirea și înmulțirea ca predecesorii lor, Burt instalatii de casa lui și stash său mare de de MRE să explodeze înainte de a obține un cuvânt de la Nancy a o descoperire ironic: mâncarea ar face comă Ass-Blasters, în loc de a provoca reproducere ca în Shriekers, după ce a prins unul viu într-un mod. Cu patru mai Ass-Blasters rămas, Jack și ceilalți merg la o curte nedorită în cazul în care sparge un al cincilea, cu un frigider. Au venit cu un plan pentru a rig un pistol de cartofi de la obiecte de zi cu zi pentru a aprinde materialele combustibile în stomacul de creaturi. Jodi lovituri neatenție unul într-o magazie de benzină, în timp ce arma de cartofi reușește să-l omoare doi mai mult; Cu toate acestea, ultima se dovedește a fi prea inteligent, care au învățat să evite improvizate flăcări proiectile. Reușesc să-l ucidă prin fraudarea cu o siguranță și anunțându-l detona. De relief lor este de scurtă durată, atunci când Burt este atacat de El Blanco și este fixat în jos. Dându-și seama că ceasul lui cu ultrasunete este ceea ce păstrează El Blanco, interesat în Tremors 3, Jack este nevoie și lipește-l la a cincea vătămate Ass-Blaster condus de Burt și Jodi, cauzând El Blanco să-l mănânce în schimb, salvarea Burt și viața lui Jodi.

În urma din Tremors 3, Nancy reuseste sa vanda captive Ass-Blaster pentru Sigmund și Ray (bazat pe Siegfried si Roy), în timp Jodi și Jack să urmărească un interes romantic, deprimant Mindy care a avut o pasiune pentru el. Între timp, Melvin încearcă din nou să se apropie Burt despre vânzarea terenurilor lui, ci pentru că El Blanco este o specie pe cale de dispariție și ilegale pentru a vâna și a format o prietenie nerostită reciproc cu Burt-Burt informează Melvin că locuitorii au decis să ia măsuri de precauție pentru a trăi în condiții de siguranță alături de Graboid, distruge planurile lui Mel de vânzare a orașului. Burt frunze Melvin în picioare pe stâncă cu El Blanco înconjoară de mai jos, blestemând Burt ca el conduce departe râzând.