Tremors 2 (1996) Film Online Subtitrat

Regia: S.S. Wilson
Actori: Fred Ward, Chris Gartin, Helen Shaver, Michael Gross, Thomas Rosales Jr., Marcelo Tubert
Anul: 1996
Gen: Actiune, Comedie, Groaza
Durata: 100 minute
IMDB: 5.9

Dupa ce in urma cu cativa ani Earl Bassett a avut de infruntat graboizii, in Tremors 2, adevarate creaturi infernale care apareau de sub Pamant, acum oraselul Perfection din Nevada si-a gasit linistea, iar monstrii, se pare, s-au retras in lumea lor subpamanteana o data pentru totdeauna. Linistea este insa aparenta, pentru ca ciudatele creaturi cu infatisarea unor viermi uriasi reapar pe un teren petrolifer din Sonora, Mexico, ingrozind muncitorii care lucrau pentru omul de afaceri Carlos Ortega. Acesta din urma ii face lui Earl Bassett o oferta foarte tentanta: 50.000 de dolari pentru fiecare vierme prins si dublu pentru fiecare graboid prins viu. Desi se lasa convins cu greu de partenerul sau Grady Hoover, Earl stie in sinea sa ca el este omul potrivit pentru o asemenea isprava. Asadar cei doi parteneri vor porni spre New Mexico in Tremors 2, pentru o noua confruntare cu viermii ucigasi. Fara sa stie insa ca monstruoasele creaturi se gasesc acum pe o treapta superioara de evolutie si au devenit mult mai periculoase…

loading...

1990 Tremors creatura-caracteristică este, probabil, filmul meu preferat din toate timpurile. Dacă vă scormoni în jurul în partea de comori necunoscuți, puteți găsi comentariul (rumen lung!) Pentru film Tremors 2. Este, probabil, cea mai lungă revizuire l-am scris vreodată, și tinde să abate și mărăcini, dar aceste lucruri se intampla atunci când iubești ceva atat de profund. Promit că analiza mea pentru Tremors 2: Replici va fi destul de un pic mai mult succintă. Pentru vedeți, iubesc original cum am putea, trebuie să recunosc că Tremors 2 nu prea măsura până la măreția predecesorul său.

Șase ani au trecut de la incursiunea Graboid în perfecțiune, Nevada. Earl Bassett (Fred Ward) încă locuiește în perfecțiune, eking un trai slabă creștere struți. Partenerul său de odinioară, Valentine McKee, sa mutat departe de a ridica o familie cu soția sa (deși niciodată nu a afirmat în mod explicit, este rezonabil să se presupună Val student absolvent căsătorit Rhonda LeBeck). Din cauza unor circumstanțe care nu sunt elaborate pe in detaliu, Earl a primit foarte puțin publicitate – și chiar mai puțini bani – de la interesul mass-media în toate lucrurile Graboids. Ca urmare, domnul Bassett a crescut destul de amar. Când șofer de taxi încrezut tineri Grady Hoover (Christopher Gartin) se aprinde la ușa Earl și îi oferă mari doua șansă – Graboids vânătoare în Mexic, cu fiecare vierme exterminați de compensare a $ 50K rece – el este de acord ezitant. Din păcate, Earl nu este destul de pregatit pentru ceea ce găsesc de așteptare pentru ei la sud de granița, și așa el numește în supravietuitor Burt Gummer (Michael Gross) pentru a ajuta la îndepărteze pericolul.

Tremors 2 este o continuare directă a video cu mai puțin de jumătate din bugetul original. În ciuda acestui fapt, filmul reușește să fie destul de bine. Scenariul a fost scris de SS Wilson & Brent Maddock, și este aproape la fel de bun ca și originalul. Ea are același sens de distracție, fără a pierde oroarea, și include o poftă de mâncare la formula care este, de fapt destul de eficient. În timp ce umorul și oroarea sunt destul de bine echilibrate, de Graboids sunt mai puțin de o amenințare în primul act din cauza cunoștințelor lui Earl cum să le ademeni și le extermina. Nu te simti ca si cum el este în pericol de a fi reală slurped.