Tremors (1990) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza, SF
Producator(i): S.S. Wilson , Brent Maddock
IMDB: 7.2
Regia: Ron Underwood
Actori: Kevin Bacon, Fred Ward, Finn Carter

Tremors este un SF modern si placut ce pare a cuprinde doua filme intr-unul. Kevin Bacon si Fred Ward sunt starurile, o pereche de doi indemanatici locuitori ai unui orasel numit Perfection (Perfectiune). Ei incearca sa gaseasca raspunsuri la niste fenomene greu de explicat, cum ar fi disparitia unor persoane in conditii extrem de misterioase. Moartea se pare ca era cauzata de niste creaturi gigantice, asemanatoare unor viermi ce insfacau tot ce gaseau pentru a se hrani.

loading...

Un seismolog ce lucra in zona incearca sa-i ajute pe cei doi in aflarea adevarului despre misterioasele creaturi. Acestea traiau sub pamant de unde atacau pe neasteptate. Prinsi ca intr-o cursa in propriul lor oras, locuitorii incearca sa se salveze, in timp ce maleficele creaturi (care nu sunt lipsite de inteligenta si rapiditate) ii urmaresc asemenea unor monstri. Filmul Tremors beneficiaza de efecte speciale deosebite care reusesc sa mentina starea de soc, dar si de o subtila nota de umor caracteristica atat scenariului cat si interpretarilor actoricesti.

Valentine “Val” McKee și Earl Basset lucreze ca meseriași în perfecțiune, Nevada, o așezare ex-exploatare izolat în deșert est mare din muntii Sierra Nevada. Ei în cele din urmă de anvelope de locuri de muncă și să plece pentru Bixby, cel mai apropiat oraș. În timp ce pleca, ei descoperă un alt rezident, Edgar, mort pe partea de sus a unui turn electric, deși deține încă pe grinzi transversale ale turnului, impreuna cu a lui .30-30 Winchester pușcă in Tremors. Jim Wallace, medicul orașului, stabilește că Edgar a murit de deshidratare, aparent tem pentru un motiv oarecare a urca în jos. Mai târziu, o forță necunoscută ucide un păstor în vârstă, “Old Fred,” și turma sa de oi. La descoperirea capul retezat îngropat în nisip, Val și Earl convins că un criminal este în libertate; ei capul înapoi în oraș pentru a avertiza ceilalti rezidenti. Ei încearcă pentru a obține ajutor, dar la descoperirea că liniile telefonice sunt morți, ei găsesc singura cale in afara orasului complet blocată de diapozitiv piatra care doborât liniile telefonice. Pe drumul de întoarcere în oraș Tremors, camion lor devine blocat. O creatură-sarpe ca cu dintii Sharp a apucat pe sine și înfășurat în jurul punte spate camionului; este sfâșiată atunci când Val stomps pe pedala de accelerație și alungă.

Val și Earl se întoarcă în oraș și să împrumute de cai. Ei vin la Wallace și soția lui masina îngropat lângă remorcă cuplului; cei doi sunt nicăieri pentru a fi văzut. În timp ce apăsați pe, ceva erupe dintr-o dată din pământ, dezvăluind creatura-șarpe ca mai devreme pentru a fi una dintre cele mai multe “limbi” tentacule folosite de un vizuini-vierme ca creatura enorma, numit mai târziu, un “Graboid”. Aruncat de caii lor, cei doi bărbați a alerga pentru viața lor in Tremors. Goana se termină atunci când creatura fără ochi se berbeci violent în peretele de beton al unui apeduct, moarte de la impact. Rhonda LeBeck, un student absolvent efectuarea testelor de seismologie din zona, se împiedică pe scena; ea deduce există alte trei Graboids după ce a constatat trei tulburări seismice similare se întâmplă în același timp. Cei trei sunt apoi prinse peste noapte varful unui grup de bolovani de una dintre creaturile; ca acestea să scape în cele din urmă de către poli-boltire din-rock la rock-in pentru a ajunge camionul Rhonda lui.

Dupa ce au a reveni la oraș, atacul Graboids, în cele din urmă uciderea proprietarului de magazin general, Walter Chang și forțând ceilalți cetățeni la acoperișurile orașului. Cuplu supravietuitor Burt și Heather Gummer reușesc să-l omoare una dintre creaturile cu un pistol elefant după necunoștință de o ispitire cu un vibrator curat carcasa coajă de apoi prin peretele lor subsol. În oraș a Graboids ataca bazele de alte clădiri, bate pe trailer Nestor și în cele din urmă să-l trăgând în subteran in Tremors. Dându-și seama că nu pot sta nici mai mult, Val commandeers un buldozer și lanțuri o remorcă basculantă din spate, în timp ce toți ceilalți distrage creaturile; supraviețuitorii l utilizați pentru a lăsa perfecțiune prin intermediul unui “traseu jeep” stabilit în roca de bază, în scopul de a scăpa la munte. Ei conduc prin compusul Gummer a ridica Burt și Heather, care sunt acum pe acoperiș lor. Burt deplânge faptul că majoritatea livrărilor sale supravietuitor sunt acum îngropate în pământ. Pe drum acolo, Graboids dezactivați buldozer de săpat un șanț larg chiar sub suprafața solului din Tremors, forțând supraviețuitorii să ruleze la siguranța unui bolovan mare; ei sunt capabili speria creaturi folosind casă exploziv bombă artizanală lui Burt.