Trecutul lui Mary – Capturing Mary (2007) Film Online Subtitrat

Regia: Stephen Poliakoff
Actori: Maggie Smith, Gemma Arterton, Ruth Wilson, David Walliams
An: 2007
Gen: Drama
IMDB: 7.1
Durata: 105 minute

Un băiat o forțează pe o bătrână să-și exploreze sumbrul trecut și să-și reamintească vremea când, tânără fiind, a întâlnit un străin care i-a afectat viața pentru totdeauna.

Trecutul lui Mary – Capturing Mary este o dramă britanică în care un tânăr conduce o femeie mai în vârstă într-o cercetare întunecată a trecutului ei. Când era foarte tânără, femeia întâlnise un străin care îi va afecta viața pentru totdeauna.
Ne aflăm într-un înspăimântător conac din Londra, unde tânărul îngrijitor Joe lucrează în liniște. În ”Trecutul lui Mary”, Joe discută cu o vizitatoare, o femeie în vârstă, a cărei viață se schimbase pentru totdeauna după experiențele pe care le avusese în tinerețe în această clădire veche. Astfel, tânărul îngrijitor o conduce pe femeie într-o cercetare întunecată a trecutului ei. Când era foarte tânără, femeia întâlnise un străin, iar această întâmplare îi va afecta întreaga viață.

loading...

Flashback-urile se desfășoară între anii 1950 și 1960, iar acestea aduc detalii despre relația ambiguă a tinerei Mary din Trecutul lui Mary – Capturing Mary, cu Greville, străinul cizelat și sigur pe el, pe care ea îl întâlnise la o petrecere. Misterios și abil, Greville părea a avea o putere stranie asupra celor bogați și puternici și încearcă să o seducă pe tânăra Mary. Urmează un joc straniu în urma căruia promițătoarea carieră de jurnalist a tinerei va ajunge brusc în mare impas. Oare va reuși Mary, care acum este o femeie în vârstă, să scape vreodată de fantomele trecutului?