Trauma – Concussion (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Peter Landesman
Scenariu: Peter Landesman, Jeanne Marie Laskas
Actori: Will Smith, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Anul: 2015
Gen: Drama, Sport
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Omalu este medicul viața reală, care, în timp ce lucra ca un patolog medico-legal din Pittsburgh, a descoperit o tulburare nou și terifiant creierului care la numit cronica traumatic encefalopatie, sau CTE. El a descoperit că efectuarea o autopsie pe un pensionar Pittsburgh Steeler numit Mike Webster (emoționant interpretat aici de David Morse). Webster a părăsit jocul ca un erou și a început să piardă mințile și înainte de moartea sa la cincizeci de; scene cu puțin timp înainte de moartea sa-i arate care trăiesc în camioneta lui, huffing terebentină. Un coleg jucător, el însuși să sufere o soartă similară în film, încearcă să-l ajute. Nici om înțelege ce se întâmplă cu ei. Omalu se cifrele: leziunile cap persistente suferite în joc de fotbal se agită până creier-ca personajul explică, spre deosebire de alte mamifere, oamenii nu au construit-in amortizoare pentru materie și lor gri eliberați o proteina care se acumuleaza și provoacă halucinații, pierderi de memorie, și mult mai mult traume.

Acest film Concussion – Trauma, scris și regizat de Peter Landesman și se bazează în parte pe un articol revista 2009, descrie Omalu ca un om vesel, liniștit religios care, ca un imigrant nigerian-nascut, crede cu tărie în visul american, și consideră că a face dreapta lucru face parte din acest întreg unic. Răspunsul constatarile sale obține de la NFL dovedi repede să-l înșel. Ca șef și mentor Omalu lui, jucat de Albert Brooks cu un amestec frumos de lume-oboseală și credință, îl pune, Omalu este în creștere față de o organizație care “deține o zi a săptămânii.” Omalu crede NFL va fi bucuros sale constatări, și de a folosi unele ingeniozitate american de a face ceva cu privire la problema. Acest lucru nu este ceea ce se întâmplă.

loading...

Performanța Will Smith ca Omalu este minunata in Concussion – Trauma: mic-scalate, precis, îmbibate cu dreptate, dar nu tritely pios. Un lucru am observat atunci când Smith eseuri o astfel de performanță într-un film care nu este în întregime rău (și acest film este destul de bun): colegii mei critici par un pic surprins. Eu nu înțeleg de ce. Chiar dinainte de primul său film “Concussion – Trauma”, o adaptare a etapei aclamat juca “Six Degrees of Separation”, el a fost în mod clar un interpret talentat si versatil. Deși cariera sa în ultimii ani a cuprins desigur o mulțime de muncă în care el mult sau mai puțin pur și simplu trebuie să “fie Will Smith,” care nu are în mod necesar condus la o reducere de cotlet sale. El, de asemenea, înconjurat de jucători de experți, inclusiv Alec Baldwin ca un medic de o singură dată echipa care e atât deranjat și stimulate de constatarile Omalu lui, și care încearcă să construiască un pod între Omalu și NFL blocajul, un efort care se termină în scrâșnind din dinți frustrare.

Filmul Concussion – Trauma descrie, de asemenea, viața personală a lui Omalu. Știi acel sentiment, atunci când nu aveți viață socială pentru că ești devotat muncii și biserica ta, iar unele dintre bătrânii bisericii vă întreb pentru a oferi o cameră de la un imigrant recent din străinătate, și că imigrant se dovedește a arata exact ca Gugu Mbatha-Raw? Nu, nu-mi place, fie. Dar asta e ceea ce se întâmplă cu personajul lui Smith, și caracterul destul de repede Mbatha-Raw, a Prema, este mai mult decât un coleg de cameră. Filmul tratează relația de cuplu, și credința lor puternică, cu delicatețe răcoritoare și respect. Și Mbatha-Raw face Prema mai mult de un ajutor de lungă suferință ca ostilitatea față de Omalu și concluziile sale începe să crească in Concussion – Trauma.

Filmul Concussion – Trauma este angajarea și fascinant pentru o mare parte din cele două ore. Editarea, de Oscar-castigator William Goldenberg (a castigat pentru “Argo” și, de asemenea, pune împreună “Zero închis Treizeci”, pentru care a fost nominalizat), este vioi și inventiv, reușind să impregna emoție în montaje în care Omalu face nimic mai mult puls-pounding decât uita la o grămadă de diapozitive. După Omalu găsește fani, jucători, și industria de fotbal în sine îi dă-ochi lateral foarte agresiv, narațiunea începe să difuzeze un pic. Filmul Concussion – Trauma nu este timid despre implicarea care NFL șef Roger Goodell (jucat aici de Luke Wilson) este o nevăstuică corporate si mincinos. Dar, așa cum anumite lucruri rele încep să se intampla in jurul Omalu si colegii sai si sotia sa, lucrurile cresc vagi; filmul, presupun, nu poate veni doar afară și spun că NFL este dispus și capabil să facă lucruri care fuste “Parallax View” / “trei zile de la Condor” teritoriu. Am constatat că această marjă de apreciere, eventual in Concussion – Trauma, involuntar lucrat în avantajul filmului; non-opritor din drama cumva a făcut povestea simt mai adevărat, mai cinstit. Povestea reală, într-un sens, este modul în care credința Omalu în bunătatea unor instituții a intrat sub atac, și cum el a refuzat să devină un cinic, chiar și după toate astea. Când el numește un erou american aproape de sfârșitul filmului Concussion – Trauma, adevărul care frază, precum și toate contradicțiile ca TRAIL în urma sa, sunt viu simțit.