Trash Fire (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Bates Jr.
Actori: Adrian Grenier, Matthew Gray Gubler, AnnaLynne McCord
An: 2016
Gen: Comedie, Groaza, Romantice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Trash Fire

Owen este un tip sarcastic, detasat emotional al carui trecut este unul traumatizant. Iubita lui, Isabel, pare sa se fi saturat de toate aceste mutre pe care le face Owen si cei doi duc o viata confortabila, dar plina cu resentimente si partide amoroase nesatisfacatoare; cand Isabel ramane insarcinata, totusi, ea este pusa in situatia de-a hotari daca aceasta relatie a lor merita salvata sau mai bine renunta. Acest lucru inseamna obligarea lui Owen sa-si marturiseasca secretele din trecut in timpul unei calatorii pe care o fac amandoi de-a o vizita pe bunica lui ce sufera de dementa si pe sora lui. De indata ce se aventureaza in casa de nebuni a amintirlor sale, lucrurile iau o turnura intr-un mod total neasteptat.

Sincer, nu pot să cred că nivelul de invective veninos abuzive spewed despre acest film, o ostentativ simulând ca o comedie cumplită maniere proaste. Ce pot să cred că este modul în care lipsa rezultată de nici un fel de simpatie sau învestit convertibilitatea chiar și pentru o dezaprobă modic spaimă empatică. Dacă nu ne pasă de oameni descrise, de ce ne-ar păsa vreodată ce se întâmplă cu ei? În cele din urmă, noi nu facem. TRASH FOCULUI nici de la distanță de speriat, nici foarte amuzant, e doar urât și inutil neplăcute!

Owen (Adrien Grenier) este un imbecil depresiv, epilepsie, alcoolic care admite în prima scenă la terapeutul său somnolenți de a avea tendințe sinucigașe. Planul lui, din moment ce un copil, a fost să ia propria viață, de îndată ce a murit părinții lui. Apoi am învățat Owen accidental ucis părinții săi ani înainte de utilizarea frauduloasă un rezervor de propan.


Trailer Trash Fire