Traseul mortii 2 – Wolf Creek 2 (2013) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Greg Mclean , Aaron Sterns
IMDB: 6,3
Regia: Greg Mclean
Actori: John Jarratt, Ryan Corr, Shannon Ashlyn

loading...

“Wolf Creek 2/Traseul mortii 2” nu este cu mult diferită de “Wolf Creek”, dar este semnificativ mai rău. În australian-set slasher sequel, scenaristul / regizorul Greg McLean Focus ture de la turisti clueless la Outback baddy Mick Taylor (Ioan Jarratt), hickish antagonist serial-killer filmului original. Într-o introductiv, scenă de pre-credite, McLean ne re-introduce la Mick. E o parodie plin de ură a șovinismului inerent Paul Hogan lui Crocodile Dundee caracter (de asemenea, numit Mick). După ce a fost amenințat cu un bilet de avion, el lovituri creierii unui tânăr polițist, apoi intestinele, și arde în viață un polițist în vârstă. Această scenă inițială este în mod eficient brut pentru că McLean (“Traseul mortii 2”, “Rogue”) știe cum să construiască suspans vizual. E un povestitor realizat tehnic. Problema este că ambele filme “Wolf Creek” sunt fundamentate în povești urâte și maddeningly indistincte.

Principala diferență dintre “Wolf Creek” și “Wolf Creek 2” este că “Traseul mortii 2” are loc sub un mare soare aprins în timp ce “Wolf Creek” este sufocat de întuneric. În “Wolf Creek 2” ‘s scena de deschidere, McLean pounces pe telespectatori, și le confruntă cu cunoștință de faptul că Mick nu este la fel de nevinovat ca el pare. Acest lucru face aparent Mick mai amenințător, dar, de asemenea face automat el un pic mai puțin impunătoare. McLean mai târziu încearcă să explice psihopatie Mick prin făcându-l xenofob. Dar în timp ce Mick spune pe față un turist britanic care el este “paraziți străin” care trebuie să fie exterminați, Mick ucide, de asemenea, polițiști locali australian și a trecătorilor. Mick asupra-expuse în “Wolf Creek 2”, facandu-l la fel de înfricoșător ca un caz de rău de deja vu.

În timp ce “Wolf Creek 2/Traseul mortii 2” are aceeași parcelă de bază ca cele mai multe post “Texas Chainsaw Massacre” filme Slasher, filmul de groază unul care este cel mai mult este Rutger Hauer vehicul “Hitcher.” McLean recunoaște că similitudine cu numirea una dintre victimele lui Mick “Rutger.” Ca și “Hitcher,” de cele mai multe “Wolf Creek 2” este o urmărire simplu, neobosit: Mick codițe tineri, turist chipes Paul (Ryan Corr) peste Australia de Sud. Dar de fiecare dată Pavel încearcă să scape sau primi ajutor, Mick-l oprește. Există unul sau doi groapă devierea oprește-a lungul drum, în special un concurs trivia înspăimântătoare că Mick și Paul juca târziu în film, dar, în general, “Wolf Creek 2” este un joc monoton, mizerabil de Mad Libs.

În “Wolf Creek 2,” McLean oferă cu bună știință aceleasi lucruri vechi, cu variații minore. “Wolf Creek 2”, chiar începe cu cartea de text care începe “Traseul mortii 2” – “Următoarele se bazează pe evenimente reale 30.000 de oameni sunt raportate lipsesc în Australia în fiecare an, 90% se găsesc într-o lună Unii nu sunt niciodată văzut… din nou. ” Diferența esențială dintre aceste două filme este “Traseul mortii 2” ton ‘s este superficial mai usor. În ultimul film, Mick eviscerat, stabbbed, împușcat, și blestemat pe victimele sale. În aceasta, el spune glume proaste, după ce a ucis străini, stabilirea el ca Down Under răspuns la Freddy Krueger. De exemplu, atunci când Mick plucks dintr-o inimă umană, el chortles “Oh, nu, rupe inima ta afară!” Și când cangurii bash până camion lui, el sneers, “Oh, nu, cangurii care zboară!” Aceste glume grețos sunt neintenționat drenaj, și fac imposibilă pasă dacă Mick este oprit sau nu.