Transporter Moştenirea – The Transporter Refueled (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Camille Delamarre
Scenariu: Adam Cooper, Bill Collage
Actori: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Transporter Moştenirea – The Transporter Refueled

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari și tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleași trei reguli simple. Nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume și nu deschide pachetul.

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna și cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna și acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanți de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl în această cursă plină de acțiune de pe Riviera Franceză.

Fara nici unul din actorii sau echipa din filmele anterioare, Transporter 4 demareaza pe aburi si. Pana la ultima secunda, nu reuseste sa intre nici macar in prima treapta de viteza. Si in timp ce celelalte filme din serie aveau un actor si ofereau un spectacol de minte versus muschi, acesta patetica scuza de film de actiune nu are nimic si nici nu pare a-i pasa de asta.

Din nefericire, obisnuitele si captivantele lupte sau urmariri de masini au disparut si in schimb regizorul a preferat sa ofere imagini editate teribil sau epileptice ceea nu face decat sa sublinieze calitatea groaznica a productiei.

Asa zisele “metode inventive” din cadrul urmarilor de masini (2 sau 3 daca se pune si skijetul?, aa, desigur, nu pe apa) se reduc la un trick din serialul Knight Rider de prin anii ’80.


Trailer Transporter Moştenirea – The Transporter Refueled