Transpecos (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Greg Kwedar
Actori: Clifton Collins Jr., Johnny Simmons, Transpecos
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Transpecos

Pentru trei vamesi care lucreaza la un punct de control intr-un loc desertic izolat, continutul unei masini va dezvalui un complot de mare amploare ce isi are radacina chiar in grupul lor. In urmatoarele 24 de ore, ei vor avea parte de o calatorie primejdioasa care ar putea sa ii coste pana si vietile.


Trailer Transpecos


Review Transpecos

Trans-Pecos este o zonă geografică care cuprinde cea mai vestică marginea din Texas, teritoriul dintre râul Pecos și granița mexicană. Este, de asemenea, o zonă psihologică, ceea ce denotă în mitologie frontieră un pământ fără Dumnezeu sau de drept. In cazul în care singura monedă este violența și unic instrument al dreptății este arma. Acest lucru este clarificat în prologul la Transpecos, atunci când, pe fondul unui deșert gol. Un singur om ucide ocazional altul fără nici un motiv perceptibil.

La fel ca uciderea lui Abel Cain, această scenă de violență primară are loc într-un teren aparent neatins de om și imun la orice proces de civilizare. Noi învățăm mai târziu că această execuție este parte a războiului dintre polițiștii de frontieră din SUA. Si cartelurile de droguri care fie ucide, mită, sau să le ocolească, în scopul de a ply lor comerciale.

Filmul Greg Kwedar urmează trei dintre aceste polițiștilor de frontieră (Johnny Simmons, Gabriel Luna și Clifton Collins Jr.), pe parcursul unei zile. Deoarece acestea se ocupe cu urma unui control la frontieră într-o parte plecat. Concentrându-se asupra acțiunilor acestor oameni într-un cadru narativ îngust, Transpecos elides problemele politice și economice mai mari cu privire la politicile de imigrare ale Americii și războiul său cu privire la droguri.

Mai degrabă, explorează rolul pe care îl joacă în voință liberă viețile celor mai afectați de aceste politici-bărbați și femei, forța de tracțiune într-o lume violentă definită prin legi și dușmănii nu de a face lor.