Transformers Revenge of the Fallen (2009) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Transformers Răzbunarea celor învinși
Regia: Michael Bay
Actori: Ramon Rodriguez, Megan Fox, Shia LaBeouf, Isabel Lucas, Julie White, John Turturro
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 150 minute
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Transformers Revenge of the Fallen

Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, însă bătălia pentru Univers abia a început. După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor și este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forțe crescute.

loading...

Autoboții, convinși că pacea este posibilă, află că rămășițele lui Megatron au fost furate de la Armata SUA și că Decepticonii încearcă să-l readucă la viață. Cu Megatron la fel de puternic ca la început și ajutat de Starscream și noi membri ai grupului Decepticonilor, Autoboții pot avea mari bătăi de cap în încercarea de a proteja libertatea.

Optimus Prime incearca sa il salveze pe Sam , dar este omorat. Sam incearca sa inteleaga niste simboluri si ajunge in Egipt , dandu-si seama ca este posibil sa il invie pe Optimus cu ajutorul Matricei, pe care o gaseste dar care se transforma in praf. Totusi Sam nu isi pierde speranta ca va reusi, si astfel porneste o cursa disperata pentru a ajunge la Optimus, incercand sa treaca printre decepticoni, alaturi de Mikaela.

Nu am sa fac pe snobul, sa ma ascund dupa degete si sa spun ca nu am vazut filme cu povesti mult mai bune in spate ca prea cunoscutele (pentru mine) THX 1138. A Clockwork Orange, Fahrenheit 451, Nineteen Eighty-Four si altele insa am sa recunosc in fata oglinzii ( metaforic vorbind ). Ca Transformers 2 este filmul pe sufletul meu. Ca sa folosesc cateva clisee, sunt o gramada de filme care dezvaluie conspiratii. Dezgheata mintea, incalzesc sufletul, lumineaza drumul, hranesc curiozitatea si produc multe senzatii insa in cateva cuvinte simple. Transformers e filmul sufletului meu).


Trailer Transformers Revenge of the Fallen