Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: James Wan
Actori: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor
Anul: 2016
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis film Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2 (2016)

Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi mama lor care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante.


Trailer Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2 (2016)


Recenzie film online Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2 (2016)

The Conjuring este unul dintre cele mai inspaimantatoare filme realizate vreodata.Intradevar “demonic”. Inca de la primul cadru si pana la ultimul(amandoua la fel de creepy). Filmul te tine incordat printr-o atmosfera si o coloana sonora complet terifiante. Efectele speciale bine realizate ii dau un + , iar detaliul care mi-a placut cel mai tare a fost jocul actoricesc convingator.

Mai ales al Verei Farmiga,care o interpreteaza pe renumita Lorraine Warren magistral. Faptul ca totul este inspirat din fapte reale il fac si mai infricosator, iar regia lui James Wan. E foarte buna ca deobicei. Este pe departe cel mai bun film al sau. Abia astept sa vad ce va face cu a 7-a si ultima parte din franciza Furios Si Iute. Un horror cum nu am mai vazut,il recomand spre urmarire,mai ales la cinematograf.


Prima parte

The Conjuring a fost, probabil, cel mai asteptat film horror al anului 2013, iar incasarile pe care le-a avut dovedesc acest lucru. Insa, toata lumea stie faptul ca incasarile unui film nu definesc si calitatea acestuia. Iar acest lucru se potriveste perfect in cazul acestui film.

Traind printre demoni nu este decat o incercare disperata de a schimba regulile filmelor horror. Care, din pacate, cade repede prada fazelor inspaimantatoare pe care le-am tot vazut in ultimii ani.

Filmul este un cliseu cap-coada al filmelor de groaza facute pana acum. O familie care se muta intr-o noua casa, activitatea paranormala care se petrece in interiorul casei sesizata doar de animale. Un copil care isi face repede un prieten fantomatic, parinti care aproba relatia dintre copilul lor. Si noul prieten (de parca pana atunci copilul avusese nenumarati prieteni imaginari), fenomene paranormale minore sesizate de copii.

Fenomene paranormale majore rezultate din aparitia unor creaturi, banuiala ca ar fi bantuita casa. Plecarea unuia dintre soti care duce la intensificarea paranormalului, familia care cere ajutorul unor specialisti. Specialisti in astral si paranormal care confirma prezenta unei entitati demonice si bineinteles. Concluzia cutremuratoare: entitatea ii va urma oriunde s-ar duce asa ca singura solutie este exorcizarea demonului.

Traind printre demoni nu merita tot tam-tam-ul care s-a facut în jurul lui si probabil nici incasarile exorbitante pe care le-a avut. Pentru ca este doar un alt film de groaza fara a avea vreun element surpriza. Nu pot sa-l recomand decat fanilor infocati ai genului si celor care sunt usor de speriat. 6!