Toy Story 3 (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Lee Unkrich
Actori: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Ned Beatty
Anul: 2010
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 103 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Problemele din Toy Story 3 încep toate cu cea cea mai de temut de comenzi “, Curățați camera ta!” Nici mama din istorie înțelege că camera unui băiat are toate lucrurile lui exact acolo unde el are nevoie de ea, chiar dacă el a aruncat acolo 10 de ani în urmă. mama lui Andy îi dă trei opțiuni: (1) pod; (2) donarea într-un centru de zi; (3) gunoi. Ca Andy examinează jucăriile vechi, privirea lui persista cu drag pe Woody (vocea lui Tom Hanks), și el decide să-l ia de-a lungul la colegiu.

Ceea ce cu un lucru și altul, alte jucării din Toy Story 3 se află în centrul de zi, pe care ei cred că vor place, pentru că vor exista o multime de copii să se joace cu ei toată ziua. Nu pare a fi relativ puțin doliu cu privire la pierderea de afectiuni lui Andy; a făcut el, la urma urmei, le condamna la o cutie de jucărie de ani de zile, și jucării de către natura sunt centrate pe sine și doriți să fi jucat cu.

loading...

Ziua de îngrijire din Toy Story 3 pare a fi o alegere fericită, până la un inferioară întunecată a societății sale jucărie apare în persoana unui urs amenintator îmbrățișa-predispuse numit Lotso (Ned Beatty). Ei ridica, cu toate acestea, unele completări la banda de mica lor, inclusiv o păpușă Ken cu un dulap extinse. Dacă mă întrebați, Barbie (Jodi Benson) este anorexica, și Ken (Michael Keaton) este gay, dar nimeni din film nu știe asta, așa Spun doar “.

Buzz Lightyear (Tim Allen) este din nou, încă în modul de erou nefericit, dar după o repornire, el începe să vorbească spaniolă și care duce la unele lucruri amuzante. M-am bucurat, de asemenea, situația dificilă a capului doamnei cartofi (Estelle Harris), al cărui ochi lipsă continuă să vadă în mod independent de capul ei. Acest lucru ridică întrebări fiziologice interesante, cum ar fi Toy Story 3, dacă dl Potato Head pierdut o ureche, ar continua să audă, sau în cazul în care a pierdut-o gură, ar continua să mănânce fără corp? Acestea sunt întrebări nu academice; la un moment dat, Mister devine o carcasă nefierte taco. Dl și dna Potato Head trebuie să fie mai vechi mâinile la astfel de situații, deoarece copiii petrec cea mai mare parte a timpului atașarea părțile corpului său în mod greșit, cum ar fi malpracticing mici Dr. Frankensteins.

Om, jucăriile au un timp periculos de ea in filme online Toy Story 3, după ce se găsesc în cele din urmă la un centru de colectare a gunoiului. Nu ai nici o idee ce gunoi trebuie să treacă prin înainte de a deveni depozit de deșeuri, și chiar o jucarie Indiana Jones ar avea probleme supraviețuitor lamele rotative. Există un final fericit, desigur, dar bănuiesc aceste jucării pot fi traumatizat pentru eternitate.

Aceasta este o comedie vesela Toy Story 3, prost gust, lipsit omenirea aproape straniu că infuzat mai devreme “Toy Story” saga, și mai fericit cu acțiune și glume decât cu personaje și emoții. Dar hei, ce te poți aștepta de la un film numit “Toy Story 3”, mai ales cu oamenii cea mai mare parte culise? Mă aștept publicul său țintă îl va iubi, și la box-office, poate dura până unde “Cum sa iti dresezi dragonul” a rămas. Pur și simplu nu mă face să încep cu privire la 3-D.