Toy Story 2 (1999) Film Online Subtitrat

Regia: John Lasseter, Ash Brannon
Actori: Joan Cusack, Tim Allen, Tom Hanks, Kelsey Grammer, Wallace Shawn, Estelle Harris
Anul: 1999
Gen: Comedie, Animatie, Aventura
Durata: 92 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

“Toy Story 2” ‘știe acest lucru, și pentru spectatori mai mici, care cunoștințele poate fi cel mai important lucru despre film -. Mai important decât povestea sau abilitatea de animație Acesta este un film despre ceea ce speri jucăriile facă atunci când nu ești în jurul valorii de – și ceea ce se tem Ei au o viață de propriile lor, dar ești soarele pe cer universului lor, iar atunci când le trateze prost, sentimentele lor au fost răniți..

Povestea Toy Story 2 începe cu Andy, băiețelul care deține jucăriile Toy Story, merge off în tabără. Woody, cowboy, este într-o formă proastă cu un braț rupt, și e lăsat în urmă. Acest lucru este strivire la Woody, dar mai rău este de a veni, atunci când el devine scobit de până la o vânzare de garaj de Marele Al colector de jucărie, reparat, Mendes și repictat – și programată pentru vânzare la un muzeu jucărie în Japonia.

loading...

La început Toy Story 2, această aventură este un fel de distracție pentru Woody, care afla pentru prima oară că face parte dintr-un set jucăriilor, Roundup Gang, care include, de asemenea, o cowgirl numit Jessie, un cal numit Bullseye și un prospector numit Stinky Pete . Woody este suflat departe pentru a descoperi el chiar a jucat într-un spectacol de păpuși TV alb-negru, în anii ’50, și începe să se gândească că, din moment Andy ar putea să-l abandoneze în cele din urmă, s-ar putea bucura retras ca atracția stea într-un muzeu jucărie.

Intre timp in Toy Story 2, Buzz Lightyear și alte jucării descoperi ce sa întâmplat și să conducă o misiune ce străbat periculoasă a salva Woody. Și vom începe pentru a obține perspective în viața privată a jucăriilor. Put Pete, de exemplu, este amar pentru că nici copilul la cumpărat vreodată, și el e încă în cutia sa originală. Jessie este spunky și eliberat, dar acest lucru cowgirl se ajunge blues; ea cântă cuceritori “Când mă iubește ” despre fostul ei proprietar Emily, care ia aruncat sub pat și am uitat-o.” N-ai uita copii, dar ei te uita, ” Buzz ofteaza, dar el pledează pentru poziția pe care este mai bine să fie iubit pentru durata unei copilării decât admirat totdeauna în spatele unui geam într-un muzeu.

Filmul Toy Story 2 are încă o dată feeric simt tridimensională a animație generată pe computer de la Pixar, și a fost regizat de John Lasseter, creatorul original “Toy Story”. Povestea acestui film Toy Story 2 este aproape la fel de palpitant ca soarta lui Woody : a fost inițial conceput ca o eliberare direct-to-video de umil, dar apoi primele scene jucat atat de bine incat Pixar retrenched și a început din nou, cu o caracteristică de teatru cu alte cuvinte, aceasta nu este o făcut-pentru-video care. ei au decis să pună în teatre, dar o versiune destinată de la prima sa fie de teatru. asta e important, deoarece aceasta înseamnă mai multe detalii și complexitate a intrat în animația.

Stelele pistei de voce par cu siguranță să-și amintească cum au identificat o dată cu jucării. Multe dintre actorii din primul film se intorc din nou, inclusiv Tom Hanks ca Woody in Toy Story 2, Tim Allen Buzz, Don Rickles ca dl Potato Head și Jim Varney ca Slinky Dog. Noul venit cheie este Joan Cusack ca Jessie cowgirl, și ea aduce o nouă viață exprimate prin confruntarea ceilalți, pentru prima dată, cu un personaj feminin care este un pic mai puțin decât în ​​familie Potato Head-na.

Hanks este responsabil pentru ceea ce este filme online Toy Story 2, probabil, punctul de mare a filmului; canta “Ai prieten în Mine, ” și pare să vorbească pentru toate jucăriile de pretutindeni. Woody lui are, într-adevăr, crescut într-destul de un filosof. Gândurile sale despre viață, dragoste și apartenență la o persoană sunt un fel de profunde. scenariul de Andrew Stanton, Rita Hsiao, Doug Chamberlin și Chris Webb nu este doar o serie de aventuri (deși există o mulțime de acestea), ci un fel de loc de muncă în interiorul, în care descoperim că toate jucăriile că modul în fiecare copil știe jucăriile cred.