Toy Story (1995) Film Online Subtitrat

Regia: John Lasseter
Actori: Penn Jillette, Tom Hanks, Wallace Shawn, Tim Allen, Erik von Detten
Anul: 1995
Gen: Aventura, Animatie, Comedie
Durata: 81 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Pentru copiii din public, un film Toy Story ca acesta va funcționa, deoarece ea spune o poveste de distracție, conține o mulțime de umor, și este interesant de urmărit. spectatorii mai mari pot fi chiar mai mult absorbit, pentru că “Toy Story”, primul film artistic realizat în întregime de către calculator, realizează o realitate tridimensională și libertatea de mișcare, care este eliberatoare și noi. Cât știi mai multe despre modul în care a fost făcută filmul Toy Story, mai mult îl respect.

Ne imaginăm animația spectaculoasă a secvenței sala de bal din “Frumoasa și Bestia” la o lungime caracteristică și vei obține o idee. Filmul nu pur și simplu anima caractere în fața fundaluri pictate; l animă pe deplin personajele și spațiul pe care îl ocupă, și permite punctul său de vedere să se miște liber în jurul lor. animația pe computer a crescut atât de abil încât uneori nici măcar nu-l observa (lansarea în “Apollo 13” a avut loc în mare măsură în interiorul unui calculator). Aici, el youdonotice, pentru ca esti careening prin spatiu cu un nou sentiment de libertate.

loading...

Luați în considerare, de exemplu, o scena in care Buzz Lightyear din Toy Story, noul jucărie spațiu, sare de pe un pat, sare de pe o minge, alunecă de pe tavan, se învârte în jurul valorii de pe un elicopter agățat jucărie și zoom într-o serie de loop-a-bucle pe o modelul pista de curse de mașini. Uita-Buzz, fundalul, și perspectiva – care se întinde și se contractă pentru a manipula sensul de viteză. Este o experiență uimitoare.

Am învățat de la currentWiredmagazine că filmul Toy Story a ocupat atenția unei bănci de 300 de microprocesoare Sun puternice, cele mai rapide modele din jur, care au avut aproximativ 800.000 de ore de timp pentru a realiza acest lucru și alte scene de calcul – la 2 până la 15 de ore pe cadru. Fiecare cadru este necesar la fel de mult ca 300 MO de informații, ceea ce înseamnă că, pe meu disc-un gigabyte, am camerei timp de aproximativ trei cadre, sau o optime de secundă.

Desigur calculatoarele sunt la fel de prost ca o cutie de cărămizi in Toy Story, dacă acestea nu sunt bine programate, și regizorul John Lasseter, un pionier în animația pe computer, a folosit imaginația neconventionala și de energie mare pentru a programa său Toy Story.

Dar suficient de astea elice-cap. Să vorbim despre film Toy Story. Lasseter și echipa sa deschide filmul în camera unui copil, în cazul în care jucăriile prind viață atunci când proprietarul lor este absent. Necontestat regele jucăriilor este Woody, un cowboy cu o voce de Tom Hanks. prietenii săi se numără capul domnului cartofi (Don Rickles), Slinky Dog (Jim Varney), Hamm de porc (John Ratzenberger) și Bo Peep (Annie Potts). Camera de joacă oferă ingenios jucării celebre de la jucării din viața reală (care pot fi plasarea de produse, dar cui îi pasă), inclusiv o ardezie ortografie care face un comentariu care rulează pe evoluțiile cheie (când dl Potato Head realizează în cele din urmă visul său de Potato Head doamnei, mesajul este “Hubba! Hubba!).

Într-o zi există o shakeup mare în această lume mica. Proprietarul de jucărie, pe nume Andy, are o zi de naștere. Woody expediază toate trupele într-o găleată de soldați să spioneze pe evoluțiile la parter, iar ei folosesc o Playskool de emisie-receptie de a difuza evoluții. Cel mai alarmant in filme online Toy Story: Sosirea pe scena Buzz Lightyear (Tim Allen), un ranger spațiu.