Toxin (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza, SF
Scenariu: Jason Dudek
IMDB Rating: 2.9
Regizor(i): Jason Dudek
Actori: Taylor Handley, Danny Glover, Vinnie Jones

Toxin este cel mai recent film al regizorului Jason Dudek. Filmul este un thriller dramatic science fiction, care implică utilizarea de virusi. Lipsiți de orice groază reală, filmul Toxin se concentrează pe elemente dramatice ca Dean (Taylor Handley) se luptă să țină prietenii lui în viață. Foarte lent la livrare sa, toxina construieste spre un punct culminant destul de previzibil. Rezultatul este ușor plat. De asemenea, personaje acționează incredibil și, eventual, suicidally. Toxina este un film indie care nu are poloneză în scenariu și pe ecran.
Filmul Toxin începe cu Dean. El a revenit de la un turneu în Orientul Mijlociu. Prietenii lui se adună împreună pentru o petrecere, iar mai târziu o excursie de camping. Dar, bunico are nevoie de ajutorul lui Dean. Curând, grupul de prieteni se îndreaptă până la casa bunicii, cu primul act concentrat pe capacitatea ei de a depozita. Între timp, în paralel, un laborator subteran se utilizează casa bunicii pentru a testa un virus mortal. Imunitate bunica păstrează o lovind târziu în imagine, dar prietenii lui Dean sunt mai sensibile. Curând, Dean este disputându-se împotriva oamenilor de stiinta, care trăiesc sub pământ. Rezultatele finale sunt un pic destul de fragil.

loading...

Filmul Toxin combină mai multe genuri. Dar, acest titlu este de fapt o dramă, în centrul său. Prima jumătate a filmului se concentrează pe interacțiunile dintre Dean, Gran și celelalte prieteni. O prietenă în cauză, Mandy (Margo HARSHMAN), se plânge despre Dean moduri schimbat, după întoarcerea de la război. Mai târziu, Gran și Dean vorbesc despre bunicul și pierderea lui. Putini dintre aceste interacțiuni adăuga foarte mult la film. În schimb, ei încetini cu adevărat filmul jos. De asemenea, există elemente de science fiction aici. Oamenii de stiinta de lucru cu pahare si bacterii. Ei lucreaza pentru un sef aspru, care vrea rezultate. Dean și co “sunt folosite ca porcii de Guineea.