Totul pe o carte – Gutshot Straight (2014) film online subtitrat

Gen: Thriller
Producator(i): Jerry Rapp
IMDB: 3.9
Regia: Justin Steele
Actori:Steven Seagal, George Eads, AnnaLynne McCord, Stephen Lang

loading...

De data aceasta, pentru acest “Totul pe o carte”, am fost pregătit. Am fost de gând să numere efectiv secundele care a apărut în film Totul pe o carte. La urma urmei, este promovată ca un film cu Steven Seagal pe afișul și “clipuri extinse”, a fost eliberat cu Steven Seagal in ele. Seagal apare la începutul filmului pentru aproximativ 50 de secunde. Apoi, pentru următoarele 70 de minute, el nu apare din nou. În ultimele 10 minute sau cam asa ceva, Seagal este prezentat circa 4 minute, cu o parte din secvențe re-folosind imagini de la începutul filmului. Deci, primul lucru pentru a sublinia despre acest film este că, dacă sunteți un fan Steven Seagal, ești păcălit. Si Steven Seagal este complice.

Chiar în afară de faptul că, aceasta este un film ciudat. E ca unul dintre acele filme de televiziune despre dragoste umbrite care apare în schimbul de noapte de luptă rețelelor de televiziune. În ea, un bărbat devine în peste cap atunci când pariază dincolo de mijloacele sale de jucător. Datorită bani mafiot Steven Seagal, care nu își pot permite, el este într-adevăr într-un blocaj. Deci, atunci când un străin misterios se apropie într-un medalion extins (Stephen Lang) și se oferă să-i plătească 10,000 $ pentru a dracu ‘imposibil de sexy soția lui, care nu poate acționa, “intriga” se dezvoltă de acolo. Ei bine, cel puțin filmul pare să fi fost împușcat pe locație în Las Vegas.

Pentru a descoperi exact de ce acest lucru nu este un film bun ar fi să … se strica, deoarece ei un thriller poveste condus. Să spunem doar că deciziile oamenii fac sunt de nepătruns, care poate fi atribuit numai scris de rău. Și pentru a compensa evoluțiile fără sens (probabil ca urmare a acestor decizii), oamenii apar din senin, fără nici o explicație. La final, am, de asemenea, nu înțeleg de ce Persoana X a încercat să-l omoare Persoana Y in Totul pe o carte.