Totul despre Steve – All About Steve (2009) film online subtitrat

Regia: Phil Traill
Actori: Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church
Anul: 2009
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 99 minute
IMDB: 4.8

loading...

Nu este mult mai distractiv să râdă la o persoană nebună. Nici unul, aș spune. Sandra Bullock joacă un personaj care este bonkers în “Totul despre Steve”, care este taxat ca o comedie, dar mai seamănă cu un ecran uimitor de publică comportament irațional. Văzând alerga în jurul ei ca un caz coș face apreciați Lucille Ball, care ar putea juca un Dame amețit și te fac să-i place. Overacting este riscant, chiar într-o comedie screwball. Poate în special.

Bullock joacă Mary Horowitz, un constructor rebus care știe un număr mare de cuvinte și modul în care acestea sunt scrise, dar nu de mult despre modul in care acestea ar putea-o lumina. Deoarece apartamentul ei trebuie să fie afumat, ea se mută înapoi acasă cu părinții ei. Titlul de aici este modul în care ea a câștigat suficient să se mute, în primul rând. S-ar putea fi confundate, dar cred că de construcție cuvinte încrucișate puzzle ca mai mult de un al doilea job pentru oameni deștepți.

Oricum, Maria este de 40-ish și încă singur, probabil, în parte pentru că ea poartă, strălucitoare cizme extraordinar greoaie disco roșii peste tot, tot timpul – chiar și pe o excursie de caritate 5K, pot doar presupune. Părinții ei aranja o întâlnire cu Steve (Bradley Cooper a “The Hangover”), un cameraman de televiziune pentru o rețea de știri prin cablu. Rețeaua nu trebuie să fie la fel de mare ca CNN, deoarece nu este doar o dovadă de un echipaj: Steve și a lui talent la aer Hartman Hughes (Thomas Haden Church). Mary pune ochii pe Steve și vrea să se stabilească orice altceva. Acest lucru nu este dragoste la prima vedere, e erotomania in Totul despre Steve.

Pe data de prima lor, ea dă amigdalele lui un masaj limbă. Curând el fugind din observarea ei și ea este în căutarea fierbinte. Disperare ei se extinde la o scena in care ea conduce în cizmele disco lângă duba de știri TV, cu sufletul la gură mici vorbesc cu Steve pe fereastră. Dacă Steve avut milă, el ar opri sau accelera – ceva ar fi mai bine decât să joci de-a lungul ei.