Totul despre sex – Sex and the City (2008) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Michael Patrick King, Candace Bushnell
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Michael Patrick King
Actori: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon

loading...

Eu nu sunt persoana care evalueaza acest film. Poate vă veți bucura de o revizuire de la cineva care se descalifică de la bun început, nu la fel ca cele mai multe dintre personaje și este plictisit de conversatiile lor-bule brained. Aici este un film Totul despre sex de 145 minute conținând unul linie de dialog cu adevărat spiritual: “40 de ani este vârsta la care ultimul o mireasa poate fi fotografiate fără neintenționat Diane Arbus subtextul.”

Această linie ar putea să nu reverbera cu membrii audientei, care nu știu cine a fost Diane Arbus. Dar ceea ce despre mine, care nu reverbera cu numele de etichete de designer? Există un montaj de rochii de mireasa de designeri de renume mondial. Am avut noroc am știut cine a fost Vivienne Westwood, și asta pentru că ea a folosit pentru a fi prietena de manager de Sex Pistols “.

Filmul de “Totul despre sex”, continuă saga celor patru eroine ale populara serie HBO, ceea ce ar determina, ocazional, mă pentru a întrerupe în canalul de surfing mea. Ele sunt mai în vârstă, dar nu mai înțelept, și tot cu care se confruntă un fel de răscruce romantice. New Line a implorat criticii nu dezvăluie secrete parcelei, care este în regulă cu mine, pentru că mi-ar fi destul de distractiv cu detalii complot. Cred că pot spune cu siguranță: “. Raiul pe Fifth Avenue” Carrie (Sarah Jessica Parker) este în al 10-lea an de relația ei cu Mr. Big (Chris Noth), atunci când un fel de a decide să cumpere un penthouse ei nume Publicist Samantha ( Kim Cattrall) sa mutat la Los Angeles, în cazul în care iubitul ei Smith (Jason Lewis) a devenit un star de televiziune in timpul zilei. Charlotte (Kristin Davis) și soțul ei, Harry (Evan Handler), Totul despre sex, au adoptat o fiică chinez. Și Miranda (Cynthia Nixon) este într-o criză cu soțul ei, Steve (David Eigenberg).

Ceea ce cu un lucru și altul, evoluțiile dramatice cauza patru femei să se alăture o alta într-o stațiune de lux mexican, în cazul în care cele două scene au loc care mi-a lăsat lustruire creioane mea de a scrie aceasta recenzie. Fetele merg plajă în costume de baie-îmbrățișarea între picioare, și Miranda este ridiculizat pentru creșterea luxuriantă de părul ei pubian. Cum luxuriant? Unul dintre amicii ei îl descrie ca fiind “Padurea Nationala,” și nu există o lovitură de proliferării ofensatoare care mi-a venit dreptul Smith Bros în capul meu in Totul despre sex.

Un pic mai târziu, in filmul Totul despre sex, Charlotte dezvoltă un caz tragic de Turista, și are un accident zgomotos chiar acolo în pantalonii ei. Acesta este un moment cheie, pentru că Carrie a fost atât de deprimat, ea a întrebat dacă ea va râde vreodată. Prietenii ei spun că se va întâmpla, atunci când ceva foarte, foarte amuzant se întâmplă. Când revarsarile Charlotte, Carrie și ceilalți izbucnit în râs neputincios. Ceva foarte, foarte amuzant sa întâmplat în cele din urmă! dar tu? Vrei credeți că a fost foarte, foarte amuzant?