Totul despre sex 2 – Sex and the City 2 (2010) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Michael Patrick King, Candace Bushnell
IMDB Rating: 4,2
Regizor(i): Michael Patrick King
Actori: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis

loading...

Unii dintre acești oameni fac pielea de găină mea. Personajele de “Totul despre sex 2” sunt bubbleheads Flyweight trăiesc într-o lume care necesită rareori trei fraze într-un rând. Calitatea lor definitorie este consumatoare de lucruri. Ei îndopa alimentare, moda, case, soți, copii, vitamine și freebies. Ei trebuie să planifice dulapuri de pe telefon, astfel încât fac de multe ori acestea apar în diferite culori de bază, cum ar fi dopurile ai lira într-un banc de lucru Playskool.

În ceea ce ne întoarcem la trivialitati din viața lor pentru o continuare, căsătoria este problema. Instituția este afirmat într-o secvență de deschidere la o nuntă gay din Connecticut care arata ca un număr de producție Fred Astaire trecut oribil peste buget in Totul despre sex 2. Există un cor de 16 om în uzura formale alb, un iaz cu lebede, și Liza Minnelli pentru a efectua ceremonia. Calificărilor sale religioase sau juridice sunt inexplicabile; Poate că este prezent doar ca patronul spiritual al barbatilor gay. După ceremonie, ea a devenit un costum salon Vegas și se alătură două backup sosie pentru un cântec și dans de rutina, eventual, se încruntă la în unele culte.

Atunci este înapoi la viața căsătorit banal de gal nostru Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) și dezgustătoare Mr. Big (Chris Noth). Carrie, miere, cum poți îndura viața cu acest torsul, narcisist, soft-catifea prost? El vorbește destul de tare pentru a fi audiat în mare parte de către el însuși, publicul său cel mai apreciat. Și niciodată nu vrea să iasă din casă pe timp de noapte, preferand sa ma uit la filme Totul despre sex 2 alb-alb clasice la TV. Acest lucru duce la o criză conjugală. Carrie crede că ar trebui să vorbim mai mult. Dar dragă, Mr. Big nu are nimic de spus. Cel putin el le-ați furnizat cu un apartament din Manhattan, care arată ca o arhitectură Digest vis umed.

Scurte actualizări. Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) este un avocat de mare putere, care este contrazis de seful ei de sex masculin șovine porc. Samantha Jones (Kim Cattrall) este încă o curvă sexaholic. Charlotte York (Kristin Davis) are două fetițe a crezut că a vrut, dar acum descoperă că se așteaptă de fapt să fie ridicat. Mamele, dacă sunteți de lectură, rula acest prin cap. Unul fetiță goluri mâinile în căpșuni topping și plante două handprints mari la fundul, in filmul Totul despre sex 2. Sunteți pe celula la o prietena. Cum vă raportați această? Tu geme și boci din: “! Epocă meu Valentino” Orice mama care poarta ei de epocă Valentino timp ce face brioșă topping cu copiii ei ar trebui să fie trase în sus înainte de Departamentul de copii si Servicii de familie.