Torque (2004) film online subtitrat

Regia: Joseph Kahn
Actori: Ice Cube, Martin Henderson, Monet Mazur, Jay Hernandez, Matt Schulze
Anul: 2004
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 84 minute
IMDB: 4.0

loading...

Filmul Torque începe cu două mașini de curse în mijlocul deșertului. Motociclist Cary Ford (Martin Henderson) trage pe motocicleta lui și încearcă să-i treacă. În cele din urmă El face acest lucru și se oprește la un restaurant care vechiul lui prietena Shane (Monet Mazur) detine. Există poze peste tot zidul de Ford și Shane înapoi atunci când au fost împreună. Ford ia una din pozele. Apoi se întoarce în afara și cele două punk care nu a lăsat-i trece apar. Cei trei intra intr-o lupta, dar Ford bate amândoi.

Urmatoarea Ford se intalneste cu cei mai buni doi prieteni Dalton (Jay Hernandez) și Val (Will Yun Lee). Ei iau o plimbare înapoi în oraș pentru a vedea o petrecere motocicleta. Ford vede Shane și cele două încep să vorbească cu Shane spune că ea este nebun ca Ford a plecat. O bandă motociclist numit de nesuportat trage în sus, care conține Henry James (Matei Schulze) liderul, prietena lui China (Jamie Pressly) și a lui mana dreapta Luther (Max Beasly). Henry spune că el este supărat pe Ford pentru furt biciclete său (care conțin droguri). Ford spune Henry că a furat biciclete pentru a achita facturile și propria bicicleta. Cele nesuportat plece și Ford, Dalton și Val toate să ia o plimbare pe biciclete lor.

Un alt gasca motociclist care este prieteni cu nesuportat trage. Negru gasca motociclist numit secerătorilor, conține Trey (Ice Cube) lider și fratele său Junior (Fredro Starr). Gasca spune că Ford mai bine nu mai fure biciclete sau el merge în jos in filmul Torque.

Ford și cei doi prieteni și Shane ajunge la un club de noapte, unde tone de bande de motocicliști stea. Cele trei bande rula în fiecare alte și provoca o ceartă mare. Junior este speriat și se execută în baie. Henry, China și Luther sunt în baie, de asemenea,. Junior spune că el este rău pentru neplata Henry înapoi pentru orice. Henry ucide Junior de el strangularea cu un lanț motociclist. Ford, Shane și cei doi prieteni se întoarcă la un motel pentru a rămâne peste noapte. Între timp, Ford și Shane sunt în partea din spate a motel flirt și vorbesc.