Too Late (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Dennis Hauck
Actori: Joanna Cassidy, Dichen Lachman, Crystal Reed
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Too Late

Filmul Too Late analizează relația încurcata dintre un detectiv particular tulburat și femeia dispărută pe care el este angajat sa o gaseasca.


Trailer Too Late


Review Too Late

A decis pentru a vedea acest lucru la Los Angeles Film Fest pentru o șansă văzîndu John Hawkes în acțiune. Nu a fost familiarizat cu scenaristul / regizorul Dennis Hauck, dar va păstra un ochi pentru el în viitor – Cred că arată o mulțime de promisiuni.

“Prea târziu” este un noir ambițios de film contemporan în cinci acte de bază non-secvențiale. Fiecare dintre acestea fiind împușcat într-o singură preluare. În ceea ce privește regizorale “trucuri” du-te aceasta este una dintre favoritele mele. Si Haucks execută foarte bine, fără a sacrifica mișcare sau dinamism în scenele. Un rezultat neașteptat este faptul că sunteți conștient de aparatul de fotografiat mai mult decât în ​​cele mai multe filme, mai ales în cazul în care iluminatul variat, extrem de zoom-uri lungi și situații focale dificile într-adevăr face să vă simțiți limitările mecanice ale filmului camerei și 35 mm. Dacă acest lucru este intenționată sau nu este un semn frumos la ceea ce devine un format pe moarte.

Parcela in sine este destul de bine reprezentată în genul. O femeie frumoasă (auto-face referire ca “stripteuză cu o inimă de aur”) cere ajutor de la un ochi privat (Hawkes) și este ulterior ucis. Acest film ne scutește aspectul de investigație al dramei care a urmat și în schimb se concentrează pe răspunsul emoțional al personajelor. Următoarele acte ne arată urma, completați backstory. Si în cele din urmă oferă unele închidere dezvăluind o poftă de mâncare complot care. In timp ce nu în întregime imprevizibil, reframes întregul film într-un mod foarte proaspat si interesant.