Tonul perfect 2 – Pitch Perfect 2 (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Muzical
Producator(i): Elizabeth Banks
IMDB: 7,1
Regia: Kay Cannon, Mickey Rapkin
Actori: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld

loading...

Grupul de a capella Barden Bellas se întoarce ca să dea lumea peste cap în Tonul perfect 2, capitolul următor al comediei care a făcut lumea să explodeze în 2012. Au trecut trei ani de când Bellas au fost primul grup format integral din fete care a câștigat vreodată titlul de campioane naționale la a capella Tonul perfect 2. Dar, după un scandal destul de rușinos, fetele se trezesc că li se interzice să mai reprezinte colegiul vreodată la vreun campionat de a capella în America. Acum, singura lor șansă pentru a-și spăla renumele este să participe la Campionatul Mondial de a capella de la Copenhaga in Tonul perfect 2. Mai mult ca niciodată trebuie să fie unite și să găsească TONUL PERFECT care le va aduce primul loc și titlul mondial.
Ne vom reîntâlni, așadar in Tonul perfect 2, cu Beca (ANNA KENDRICK, Into the Woods), Amy Grasa (REBEL WILSON, Bridesmaids), Chloe (BRITTANY SNOW, Hairspray), Aubrey (ANNA CAMP, The Help), Stacie (ALEXIS KNAPP, Project X), Lilly (HANA MAE LEE, Super Fun Night), Cynthia Rose (ESTER DEAN, Ice Age: Continental Drift), Jessica (KELLEY JAKLE, 42) și Ashley (SHELLEY REGNER, Fat Planet). Dar grupul are nevoie și de suflu nou ca să poată să învingă adversitățile, așa că vor primi două membre noi, pe Emily (HAILEE STEINFELD, True Grit), care e nerăbdătoare să pășească pe urmele mamei sale, Katherine (KATEY SAGAL, Married with Children), fostă Bella și posesoare a unei voci formidabile, și pe Flo (CHRISSIE FIT, Teen Beach Movie).
Nu vor lipsi de la reuniune nici băieții din grupul Treblemakers: Jesse (SKYLAR ASTIN, 21 & Over), Bumper (ADAM DEVINE, Workaholics) și Benji (BEN PLATT, Ricki and the Flash), în timp ce pe JOE LO TRUGLIO (Role Models) îl vom revedea ca lider al grupului Tone Hangers. Nu se putea un nou concurs fără aceiași comentatori cu limba ascuțită, John (JOHN MICHAEL HIGGINS, A Mighty Wind) și Gail (ELIZABETH BANKS, seria The Hunger Games).