Tom și Jerry Povestea spărgătorului de nuci (2007) DUBLAT online

Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
Actori: Kathleen Barr, Garry Chalk, Richard Newman, Trevor Devall, Ian James Corlett
Anul: 2007
Gen: Familie, Comedie, Animatie, Dublate
Durata: 47 minute
IMDB: 6.4

Filmul „Tom și Jerry Povestea spărgătorului de nuci” începe cu Jerry si putin nepotul său Tuffy uitam de balet de Crăciun în New York City, în timp ce un grup de pisici, inclusiv Tom, pe o alee cu vedere la Empire State Building, cânta un cântec pentru Cat Rege. Mai târziu, Jerry se duce la podea scena goală, în cazul în care magia începe să se întâmple. Jucarii prind viață, inclusiv Nelly ponei și Paulie ornamentul de Crăciun. Magia apoi face o Music Box Dansatoare prind viață, și Jerry dansuri cu ea (Uvertura Miniatură joacă prin această scenă).

Scena este transformat într-un paradis de iarnă, în cazul în care jucăriile sunt bucură de o cină. Tom, aude acest lucru, și, cu alte pisici, RAID sărbătoarea, capcane jucării (Spargatorul de nuci martie joacă prin această scenă). Jerry, Paulie, și Nelly să încerce să oprească acest lucru, dar sunt umplute într-o cutie și a împușcat dintr-un tun, care se încheie până lumi departe. Tom ca căpitan al Gărzii Cat capcane balerina într-o cușcă, apoi aduce-o la Cat Regele, care a cere să danseze pentru el, dar este împușcat în jos. Cat Regele spune balerina nu este nimic ce poate face despre el. Ulterior, Tom este chemat să adune alte pisici și opri Jerry, și să cânte un cântec (Mamă Giongne cu propriile versuri), deoarece acestea marș departe de castel. Tuffy dă balerina un șir atașat la un inel de chei. Apoi, el se duce pentru a avertiza Jerry și a opri pisicile. Între timp, Jerry, Paulie, și Nelly decide să urmeze o stea foarte luminos cu un bărbat numit Toy Maker.

Se opresc în fața unui râu înghețat in „Tom și Jerry Povestea spărgătorului de nuci”. Toate fac în condiții de siguranță, cu excepția Jerry care cade de la o cascadă înghețată și prin gheață, devine încurcat într-o buruiană și aparent îneacă. El este reînviat și eliberat de magia, și este tras în sus de Nelly și Paulie. Acest lucru face ca Paulie descoperi prin topirea liantul care-l ține împreună. Tuffy ajunge la Tom, și îmbracă ca un înger, cu o rochie albă, aripi, un halogen și o harpă, și un diavol, cu coarne, o pelerină, un trident si o coada, pentru al convinge să nu dăuneze Jerry. Acoperirea lui este suflat atunci când are rochia lui, aripi, coadă și trident, în același timp, și se termină lipit tridentul în ochiul lui Tom, provocând turnul de pisici să cadă de pe o stâncă (Tom țipetele Wilhelm Strigătul). Tuffy continuă să Jerry, avertizându-l de pisici. Tom și prietenii lui, deghizat ca pomi de Crăciun, înconjurat Jerry, dar Tom devine atacat de veverite, și mărunțită într-un tocător copac. Pisicile ataca, dar eroii scape, într-un copac. Pisicile bătut Tom din greșeală.